Ovako to rade dobre ljubavnice

Stručnjak za veze Trejsi Koks izdvojila je nekoliko stvari koje ženu čine sjajnom u krevetu.

Zanimljivosti 21.07.2017 | 21:04
Ovako to rade dobre ljubavnice
1. Iniciraju seks

"Ona ne inicira seks" - to je stvar zbog koje se Koksovoj muškarci najčešće žale. Ako stalno puštate da on započne "akciju", šaljete mu vrlo jasnu poruku da na seks pristajete ne zato što uživate, već zato da biste mu udovoljili.

2. Ne osuđuju

Muškarci vole žene koje ih na predlog da urade nešto novo u krevetu neće gledati "znala sam da si čudak" pogledom ili kao iz topa ispaliti "nema šanse!".

U redu je ako ne želite da probate, samo ne bi trebalo da osuđujete partnera jer mu nešto prija.

3. Ne plaše se da kažu "ne"

Žene koje su spremne bukvalno na sve samo da bi udovoljile svom partneru nisu seksi. Muškarci kažu da su žene koje pristaju na sve, a da pritom ne uživaju u seksu, manje-više kao seks lutke, te da im zato nisu privlačne.

4. Vole različitost

"Dnevno dobijam stotine mejlova koji glase: ‘Zašto ona neće da… gleda pornić sa mnom, da bude u cipelama kad vodimo ljubav, da se gledamo u ogledalu tokom akcije, da masturbira za mene...’", kaže Trejsi Koks.

Ona slikovito poručuje da zamislite kako bi vam bilo da svakog dana jedete isto jelo. "Poželeli biste da promenite ukus. Poželeli biste da dodate sir. Zatim da dodate slaninu… bilo šta, vi zamislite".

Ekspert za veze dodaje da je spavanje sa istom osobom celog života isto kao da svakog dana jedete isti obrok, pa zato savetuje da povremeno "prodrmate" stvari u krevetu.

5. Znaju šta žele

Ako razmišljate: "Zar ne misliš da mi treba više od toga da me uhvatiš za grudi, a onda spustiš ruku u gaćice", kažite to glasno. Ekspert kaže da muškarci vole žene koje u krevetu (a i u životu) znaju šta žele.

Uostalom, ne očekujte da vam neko čita misli!

6. Znaju da muškarci nisu roboti

Drugim rečima, ne posmatraju muškarce kao polne organe i znaju da muškarcima nekad možda nije dan, umorni su, pod stresom… A to znači možda neće "prštati" u krevetu.

Partneri jako cene kada dame ne prave frku oko toga ukoliko se ponekad desi da rano ejakuliraju ili im izostane erekcija.

U takvim situacijama se ponašajte kao da je to nornalno, a ne kao da je reč o ličnom napadu!

7. Uzvraćaju uživanje

Muškarci vole žene koje daju "uputstva" u vezi sa tim šta im prija, a ne vole da to pitaju jer se plaše da će izgledati glupo.

8. Vole svoje telo

Svi ponekad imamo problem sa samopouzdanjem (dovoljno je da "ustanete na pogrešnu nogu"), ali znajte da muškarci više uživaju sa "nesavršenim" ženama koje imaju samopouzdanja, nego sa top modelima koji "tripuju" da su debeli ili šta već.

9. Ne lažiraju orgazam (uvek)

OK, možda odglume ponekad, ali ključ je u tome da to ne rade stalno.

Ako inače oboje uživate u seksu, ali ponekad vam jednostavno ne ide da doživite vrhunac, nemojte da se ponašate kao da je kraj sveta. Uostalom, možda je ponekad problem u vama - niste raspoloženi, umorni ste…, a ne želite da povredite partnera.

Koksova kaže da većina žena ponekad isfolira orgazam i dodaje da je OK ako to uradite povremeno, ali je problem ako stalno morate da lažirate.

Izvor: Mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar