Čola zapjevao na rođendanu

Zdravko Čolić, najveća pop zvezda na ovim prostorima, do skoro je uglavnom držao koncerte, onda je prešao da nastupa i na raznim lokalnim manifestacijama, a od preksinoć je zapjevao i na rođendanu.

Zabava 21.07.2017 | 09:08
Čola zapjevao na rođendanu
On je, naime, uveličao slavlje blogerke Ane Popović koje je održano u jednom restoranu na hrvatskom ostrvu Koločep, kod Dubrovnika.

Malobrojne zvanice koje su bile gosti na ovom slavlju bile su iznenađene kada je na improvizovanu scenu u restoranu kročio niko drugi do Zdravko Čolić. Zbunjenosti je bilo i na drugoj strani.

- Ne moramo se prozivati poimence, vidimo se svi oči u oči - počeo je šaljivo Čola da upućuje pozdrave publici.

- Ovo je za mene posebna čast. Biti ovdje, večeras... Nikad u životu nismo pevali ovako, ne znam ni šta ćemo pjevati, ni kako ćemo pjevati... Da li da pravimo koncert ili - šalio se Čola, ali je onda pokazao kakav je profesionalac i pustio glas.

Ređali su se hitovi “Ruška”, “Čija je ono zvezda”, “Stanica Podlugovi”... Čola je pevao ko da je na prepunoj “Marakani”, a gosti su uživali. Slavljenica je bila posebno radosna i srećna zbog njegovog nastupa, a posebno je uživala dok je Čola pevao stihove “ja ne mogu, sve i da hoću, zaboraviti plavu kapu...”.



- Tako je društvo! Idemo, veselo... - pričao je Čolić gostima u pauzi između pjesama, a njegovi prepoznatljivi koraci dok pjeva nisu izostali ni preksinoć.

Pored Čolića, goste na ovom luksuznom slavlju zabavljao je i bend Aleksandra Sofronijevića.

Da li je Čola zapjevao u prijateljskoj varijanti ili je slavljenica iskeširala orgomne pare kako bi joj baš legendarni Zdrvako pjevao na uvce nije poznato.

Sigurno je da se na slavlju nije štedelo. Restoran je bio posebno ukrašen, preskupi aranžmani od prirodnog cvijeća krasili su svaki sto, a najveći od njih bio je napravljen u obliku broja 24, čime je simbolično naglašen broj godina koji je slavljenica napunila. Na slavlju su se točila najbolja pića, a razni delikatesi od hrane zadovoljili su svačiji ukus.

(Alo)

Komentari / 0

Ostavite komentar