Važi za jednu od najzgodnijh cica

Seksi senjorita se na nastupu u beogradskom klubu pojavila u haljinici koja je više otkrivala, nego skrivala.

Zabava 21.07.2017 | 07:37
Važi za jednu od najzgodnijh cica
Milica Pavlović važi za jednu od najzgodnijih cica na našoj estradnoj sceni, a da je tako ponovo je uverila goste jednog beogradskog splava koji su u utorak veče došli na njen nastup.



Milica je nosila haljinu koja više otkriva nego skriva, pa muškarci koji su se zadesili na nastupu nisu znali gde da gledaju. Pevačica je čas stavljala akcenat na grudi, koje su u par navrata pretile da izađu, jer je pevačica poznata i kao vatrena igračica.



Grudi su padale u drugi plan u trenucima kada je Milica stavljala akcenat na pozadinu, a vrela julska noć postajala je tada još toplija, pa su muškarci redom maramicama brisali čelo. Ipak, nekako su uspeli da stoički isprate ceo nastup i ne padnu od pretenaog uzbuđenja na nos.

Milica na sve to nije obraćala pažnju, već je, po starom dobrom običaju, samo dosipala so na ljute muške rane, a jedini problem pravile su joj sandale. Kao neko ko prati modu i trendove i Milica se pojavila u sandalicama sa kaiševima, ali je tu naišla na par pehova.



Sandale su joj napravile žuljeve, pa morala da pribegne flasterima. Ipak, i pored toga, odradila je nastup do kraja, na opšte zadovoljstvo prisutnih.

(Alo)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Fotosi sve kažu!

22.07.2017 06:02

Bas je zgodna! Kao medvjed!

ODGOVORITE