Gaze Cecu za 22.000 dinara!

Svetlana Ceca Ražnatović više od pola života suvereno gazi crvenim tepihom na značajnim javnim događajima, ali nema sumnje da nikada nije očekivala da će završiti na jednom!

Srbija 19.07.2017 | 18:21
Gaze Cecu za 22.000 dinara!
Naime, fotografija na kojoj se vidi tepih sa njenim likom juče je bila jedna od najšerovanijih na društvenim mrežama, a uz predimenzionirani lik folk dive date su samo šture informacije. Cena prava sitnica - 22.000 dinara.

Ništa se nije tako brzo raširilo Tviterom kao pomenuta fotografija, ali i komentari čiji je zajednički imenitelj opaska da su se stihovi iz pesme „Doktor”, u delu gde Ceca Ražnatović peva: „Ja bih opet bila tepih po kome ti gaziš”, za sada jedini pokazali kao proročki. Šalu na stranu, ali fotografija na kojoj se vidi kako je neko svoj dom ili poslovni prostor ukrasio tepihom sa likom folk dive izazvala je oprečne reakcije na društvenim mrežama, ali je i pokrenula pitanje - gde se ovakve stvari mogu nabaviti? I zašto, pobogu?



Veliki proizvođači koji tepihe rade po meri i zamisli, želji klijenata, rekli su za „Alo!” da rado izlaze u susret kupcima, ali da ovakvu narudžbinu još nisu imali.

''Samo u izuzetnim situacijama klijenti od nas traže da napravimo tepihe po njihovoj konkretnoj zamisli. I tada nam uglavnom traže da izradimo tepih sa likom člana njihove porodice. Još nam se niko nije javio ko je tražio poznatu osobu'', rekli su u jednom poznatom ateljeu.

Oni manji proizvođači, koji umesto ručne izrade radije štampaju željene motive na tepihe, otirače i majice, vode se filozofijom da ih ništa ne može iznenaditi, ali da se ovakve stvari uglavnom naručuju u dalekim azijskim zemljama.

''Kina, Indija, Bangladeš uglavnom su zemlje iz kojih možete sve da naručite. Najpre jer je tu proizvodnja najjeftinija, ali i materijali, koji su po pravilu veštački, pa stoga ne tako skupi. A kada je reč o tako velikim dimenzijama tepiha, poput ovog na kojem se našao i lik naše pevačice, u našoj zemlji ne postoje mašine koje bi to mogle odštampati'', rekao je prodavac iz jedne specijalizovane firme.

Izvor: Alo

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Zar ne?

19.07.2017 18:22

Gaze nju I za djabe

ODGOVORITE