Filipović: Mesi je Mesi, ne volim takva poređenja!

Filip Filipović dao je opširan intervju za glasilo FINA na Svetskom prvenstvu u Mađarskoj "Vater vinder", za koji je rekao da ne voli poređenja sa fudbalom.

Ostali sportovi 22.07.2017 | 13:15
Filipović: Mesi je Mesi, ne volim takva poređenja!
"Vater vinder" navodi da je Filipović jedan od najboljih vaterpolista na svetu i da poseduje neverovatan udarac levom rukom.

U tekstu se navodi da ga mnogi porede sa Mesijem i da je on Argentinac vaterpola, ali skromni srpski reprezentativac ne voli takva poređenja.

"Volim fudbal, ali ne i takva poređenja. To su dva različita sporta i Mesi je Mesi. Uvek kažem da je mnogo važnije kako će tim da odigra, dok je individualni kvalitet nešto spolja", rekao je Filipović.

Novinar "Vater Vindera", podsetio je Filipovića na neverovatno finale 2014. godine, kada je Srbije pred 7.000 Mađara pobedila istoimenu reprezentaciju.

"Mađare smo tada pobedili "katedrali" vaterpola – Marget Sigitu. Taj bazen je kao Centralni teren na Vimbldonu ili Old Traford u Mančesteru. Nezaboravne su ovacije koje smo tada dobili od sedam hiljada Mađara", kazao je igrač Pro Reka.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar