Zašto žene vole mladje muškarce

Zrele žene mogu biti zainteresovane za mlađe muškarace, koji su vrlo okretni, aktivni i puni energije. Nijednu ženu neće privući muškarac koji je prikovan za krevet i koji se umori dok se popne uz stepenice, posebno ako je ta žena vrlo aktivna. Mlađi tipovi imaju jači seksualni nagon i prirodno su vrlo gladni za ženskim telom.

Zabava 19.07.2017 | 15:01
Zašto žene vole mladje muškarce
Ovo su ispovesti  devojaka, kojima razlika u godinama ne smeta i ne pada im na pamete da se zabavljaju sa svojim vršnjacima.

- Uvek sam se zabavljala sa mlađim muškarcima. Prvi sa kojim sam bila u vezi, bio je tačno godinu dana stariji od mene, dok je kod poslednjeg razlika bila četiri godine. Nedavno sam saznala da muzičar u koga sam se zaljubila ima 21, dok sam ja 10 godina starija - rekla je Katarina iz Smedereva (31).

Mislim da nema ništa loše u tome kada se žene zabavljaju sa "piletinom" - moj otac je bio mlađi od mame, ujak takođe, čak i je brat mlađi od svoje supruge. To je totalno normalno u mojoj porodici.



Stariji momci su najgora stvar koja može da ti se desi. U početku sam na aplikacijama za upoznavanja stavljala gornju granicu 39 godina, ali sam se brzo pokajala. Čoveče, mogla sam da osetim očaj u njihovom glasu dok smo razgovarali.

Oni su dosadni, preozbiljni, ne vole da ćaskaju i teme su im vezane za kreiranje porodice i potomke. Nije bi mnogo trebalo da pretragu suzim na 34 godine.

Kasno sam sazrela i imam osećaj kao da zaostajem sa nekoliko godina za svojom generacijom. KadMoj nagon za mlađim momcima verovatno ima veze sa činjenicom da sam prilično nezrela za moje goa su neke od mojih drugarica počinjala de sapavaju sa momcima, ja nisam ni dobila menstruaciju.

Brak, bebe i kredit za stan mi trenutno nisu u prvom planu, iako sam zakoračila u četvrtu deceniju. Delimično zbog toga što mi finansijska situacija ne dozvoljava, ali pre svega zato što uživam u svom slobodnom, nomadskom načinu života.

Slično mišljenje ima i Nikolina iz Novog Sada (33), koja ima običaj da tokom putovanaja u inostranstvo upoznaje tipove, koji su uglavnom mlađi od nje.

- Ja se oduvek zabavljam sa mlađim muškarcima. Mislim da to ima veze sa mojim načinom života, jer sam vezana za sezonske poslove. Trenutno imam momka, koji je sedam godina mlađi od mene i za sada sve funkcioniše kako treba. Mlađi momci su zanimljiviji, spremni za avanturu i uvek imaju pozitvan stav za razliku od starijih. Da ne pričamo o kvalitetnijem seksu i koliko su zgodniji.

Jednom sam upoznala momka, krenuli smo na put, a da nisam ni znala koliko imam godina. Uopšte mi nije palo napamet da ga pitam. Da li bi ta informacija nešto promenila?

Kakav je vaš stav povodom veza u kojima je razlika u godinama očigledna?

(Informer)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Nije seks

20.07.2017 10:34

Mislim da nam se svidja neiskustvo. Celavac s trbuhom nema iluzije. Licno, ja stajem na vizuelnom jer svi muskarci imaju majke koje u vecine ne zele skolske drugarice za snahe.

ODGOVORITE
Name

re Nije seks

20.07.2017 10:51

Ja staje u pitanju dasmu p...e i on jadni mlad trci ko cuko oko vruce kase mos sa njim mlatiti kako hoces starac neda se zezat.I bez starca nema udarca

Name

picek

20.07.2017 13:44

Qrvanjska posla, nisu to nikakve razlike u godina,a. da gospođa ima 45-50 pa da traži momka od 20 e to je već drugo, a ova priča je baš ono bezveze, Njoj 30 pa bi dotična nešto mlađe, treba tebi jedan od 25, ali dužinom.

ODGOVORITE
Name

Starac i 'udarac'

20.07.2017 18:50

Ne volim da budem prosta, ali taj 'udarac' se zavrsi za 10 sekundi. Ljudi su se tjesili kad daju curice starcima s tim poslovicama. Mladi muskarci trebaju seks , ali i da ih neko slusa sta govore, uvazava.

ODGOVORITE
Name

I starac i udarac

21.07.2017 00:21

Niste vi u tom slucaju udarili na pravoga starca od 50 banki javi se ti djedu pa se uvjeri.

Name

Beli Srbin

15.12.2019 13:07

Nema lova bez starog garova