Nisu nadmašili slavu roditelja

U prvih šest dana od premijere spota za pesmu „Druga liga” Stefan Živojinović, sin najveće eks-Ju zvezde Lepe Brene, zabeležio je solidnih 350. 000 pregleda na „jutjubu“.

Srbija 18.07.2017 | 21:25
Nisu nadmašili slavu roditelja
U eri u kojoj je milion pregleda nakon premijernog emitovanja spota na „jutjubu“ za jedan dan postao merna jedinica za uspeh, čini se će Brenin naslednik morati dobro da se pomuči kako bi izgradio karijeru poput mamine. A koliko je to teško znaju mnoga deca poznatih pevača.

Evo nekoliko primera, od onih čije se postojanje na sceni nije urezalo u pamćenje ni njima samima, do onih retkih koji su nadmašili roditelje.

Mama na „Kolarac“, ćerka na selo!

Milica Njegomir, ćerka Merime Njegomir, koja sa podjednakom ubedljivošću peva na nekoliko stranih jezika, bilo narodnu izvornu, bilo stranu muziku, stupila je na scenu početkom dvehiljaditih, da bi se, razočarana u način na koji funkcioniše estrada, povuka na selo.



''Nije teško da se napravi karijera, nego je način na koji se dolazi do te karijere meni neprihvatljiv. Ja znam kako bi trebalo da bih bila ultra-mega, ali meni se ne dopada da pravim skandale, ludujem'', objasnila je svojevremeno zašto se povukla.

Prosečna naslednica

Ćerka pevačice i kompozitora Radeta Vučkovića publici se predstavila u „Zvezdama Granda”. Nije ušla u finale, ali je uspela da opstane na muzičkoj sceni, a vlasnica je i nekoliko hitića, poput „Mišu moj”, „Heroji nikada ne umiru”...



Ćerka udarila kontru

Mnogi muzički znalci su se složili da Nikolija Jovanović nikada neće ponoviti slavu mame Vesne Zmijanac, ali je ipak postigla uspeh, tim pre što je Nikolija odabrala drugačiji žanr, u kojem je uspela da izgradi ime. Nikolija danas važi za zvezdu u usponu, ali i za autentičnu predstavnicu srpske rep scene.



Mnogo hteo, mnogo započeo

 Sin zvezde narodne muzike za kratko vreme je prešao put od narodnjaka do pop izvođača lakih nota. Mnogi se sećaju njegovog hita „Med i slatko grožđe”, koji je objavio pre skoro deceniju, dok se isto ne može tvrditi za pesme sa njegovog najnovijeg albuma.



Nadmašila i mamu i celu estradu

Marija Šerifović je jedina na ovoj listi koja je nadmašila uspeh majke Verice.



Od stupanja na scenu Marija je svima poručila da ima nameru tu i da ostane, a pobeda na „Evroviziji“ 2008. uspeh je koji će teško ko ponoviti.

Izvor: Alo

Komentari / 0

Ostavite komentar