Ser Luis Hamilton!

Jednak je sa Alenom Prostom i Džimom Klarkom! Vozaču Mercedes AMG Petronasa prija ulazak u anale sporta zbog pet izvojevanih pobeda na Silverstounu.

Ostali sportovi 21.07.2017 | 09:30
Ser Luis Hamilton!
Luis Hamilton zaista ima razloga da se kroz London prošeta uzdignutog čela. Britanac je ponosan zato što se po broju pobeda na VN Britanije izjednačio sa Alenom Prostom iDžimom Klarkom.

“Dugo mi je trebalo da dođem do ovoga, ali sam ponosan što sam ipak stigao u red sportskih velikana. Ispred mene je dug, dug put, ali se nadam da ću stići i na veće visine”, rekao je Luis Hamilton s ponosom, da bi u nastavku deo zasluga pripisao i navijačima.

“Gotovo da nije moguće opisati kakvu sam podršku navijača imao. To me gura napred, tako da stvarno mogu reći da me je i inspirisalo tokom vikenda”, Hamiltonove su reči u trenutku kada mu je postalo jasno da je svojom vožnjom pobedio, a spletom okolnosti uspeo da stigne na bod zaostatka za Sebastijanom Fetelom u generalnom plasmanu.

“Nisam očekivao da ću odavde otići sa bodom zaostatka. Očekivao sam da će to biti možda sedam, 10 ili 12 bodova. Nisam mogao ni zamisliti da će Seb imati takav problem na kraju. Srećan sam što sam upravo na VN Britanije uspeo da anuliram zaostatak“, zaključio je Hamilton.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar