Čeda u Jelenu ludo zaljubljen

Kada se pomene pojam političara, niko ne očekuje priču o romantici i otkrivanje previše detalja iz privatnog života. Međutim, neko ko razmišlja u tom smeru je Čedomir Jovanović.

Zabava 18.07.2017 | 12:54
Čeda u Jelenu ludo zaljubljen
Redovno objavljuje fotografije sa letovanja pa u prvi plan dođu i tetovaže, more, ali pre svih njegova supruga Jelena. Emotivnom porukom, citirajući Kolumba, naglasio je koliko mu je stalo do nje.



"Crnobradi je možda samo hteo da skloni sve druge od mesta gde je sakrio svoje blago...i bez njih čitavu večnost..očima ne verujem, ali šta ćemo sa srcem koje je ona uzela", napisao je Čeda i još jednom pokazao koliko je zaljubljen u svoju suprugu.



(Blic)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Hercegovka

18.07.2017 11:29

Jelena , lijepa HERCEGOVKA !!!

ODGOVORITE
Name

Premijer

19.07.2017 05:24

Novi premijer!Rješava sve probleme,priznajeKosovo,genocid i sve što treba i to je to. EU ga već odavno priprema i zuaista sve ide u tom pravcu,Biće to uslov između ostalog za neko od poglavlja u7 finišu!

ODGOVORITE
Name

buna jopet

19.07.2017 08:48

Ljudi ko se sjeca onih demostracija u BG 1997 protiv Milosevica,Ceda je bio u prvom redu u nekom starom sivom dzemperu ili nekoj koznoj jakni sa buvljaka na nogama je imao poderane starke i falilo mu pola zuba u glavi.A pogledajte gde je covjek danas.Izdaja se isplati.

ODGOVORITE