Ivana i Mirza snimili duet

Pop pevačica i pobednik "Zvezda Granda" obradili narodnu pesmu.

Zabava 18.07.2017 | 09:33
Ivana i Mirza snimili duet
PEVAČICA Ivana Selakov i pobednik "Zvezda Granda" 2014. Mirza Selimović objaviće uskoro duetsku pesmu. Reč je o numeri koju je Petar Stokanović pre dve decenije komponovao za jednog izvođača narodne muzike, ali će sada biti snimljena u pop maniru. Članica žirija muzičkog takmičenja "Neki novi klinci" i mladi bosanski pop pevač narednih dana će u Vrdničkoj kuli snimiti i spot za duet, čiji naziv zasad drže u tajnosti.

- Rešili smo da obradimo narodnu pesmu u pop maniru, i zaista će zvučiti sjajno i drugačije - kaže, za naš list, Ivana Selakov. - Reč je o baladi, a oni koji su je čuli u studiju kažu da je vrlo emotivna. Za snimanje spota, koji će biti predstavljen sledećeg meseca, biće angažovano više od 40 ljudi. Mirza je izuzetan pop pevač, njegov glas je sjajan miks Harija Varešanovića i Zdravka Čolića i retkost u današnje vreme. Sa pokojnim kolegom Darkom Radovanovićem snimila sam prvi duet u karijeri "Ako je do mene" i tri sa Acom Lukasom, "Daleko si", "Omaklo mi se" i "Ljubav u doba kokaina". Nadam se da će i ova pesma postati hit, jer takve numere nedostaju u današnje vreme.

Ivana Selakov će leto uglavnom provesti radno, a osim u Srbiji, pevačica će sa bendom nastupiti i u regionu. Odmor planira tek po završetku radne sezone, dok o novom albumu još ne razmišlja.

- Početkom septembra idem na odmor, ali nisam odabrala destinaciju. Još ne razmišljam o novom albumu. Nema potrebe, jer je pesma sa Mirzom dovoljno snažna i lepa i dugo će trajati.

Pop pevačica prethodne dve sezone bila je u žiriju takmičenja "Neki novi klinci". Na pitanje da li ćemo je gledati i u trećoj sezoni, i kakvo je to iskustvo za nju, Ivana kaže:

- Nismo još razgovarali na tu temu, ali rado ću prihvatiti učešće, jer je to izuzetno lepo iskustvo. Uživala sam slušajući talentovanu decu, neki klinci sa devet godina pevaju bolje nego odrasli i sigurna sam da će jednog dana biti zvezde. Zabavljamo se na snimanjima, dajemo im savete kako bismo ih usmerili u pravom pravcu. Deca prilično dobro prihvataju eliminaciju iz takmičenja, ali problem su roditelji, koji su ambiciozni i preko njih pokušavaju da ostvare svoje snove i želje. Roditelji im stvaraju tenziju, pa deca ponekad ne mogu da se opuste i tužna su jer nisu zadovoljila njihove zahteve.

Novosti
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar