Mariću, dođi da pečemo vola

Rijaliti zvezda Ilija Grahovac, u narodu poznat kao Zmaj od Šipova, i ove godine će učestvovati na koridi u Bosni i Hercegovini, a kako kaže, najveća želja mu je da ga poseti njegov veliki prijatelj Milomir Marić, glavni urednik Televizije „Hepi”.

Zabava 17.07.2017 | 08:08
Mariću, dođi da pečemo vola
Zmaj je Marića pozvao na svoj ranč da odmori dušu i da uživa, ali i da zajedno ispeku vola na ražnju. 
- Marić mi mnogo nedostaje i hoću da mu pokažem ovu lepotu u kojoj živim. Nama dvojici nikad ne može da bude dosadno, imaćemo o čemu da pričamo - rekao nam je čovek koji je obeležio rijaliti „Parovi”, ali ipak više voli da boravi u prirodi nego u luksuznoj vili u Zemunu.

- Planina je raj u kojem radim, uživam i odmaram. Spavam napolju u svežini uz zvukove šumskih ptica, žubor planinskih potoka, okružen mirisom trava i pokošenog sena, a hranim se čistom i zdravom hranom, što mi daje snagu i puni baterije. Vrućine mi ne smetaju, jer sam ja zmaj koga je priroda stvorila za život gorštaka, koji može sve da izdrži - započinje priču za „Alo!” Ilija Grahovac i dodaje:
- Jedino što mi smeta su medvedi i lopovi koji mi noću napadaju i ubijaju stoku i sa kojima vodim pravi rat. Susreti sa medvedima oči u oči vrlo su česti, a lopovi noću specijalnim oružjem i vozilima ubijaju i kradu mi stoku. Poslednjih dana njima su se pridružili i vukovi, pa imam velike štete - kaže Zmaj, koji svoj ranč obilazi na belom konju. A kad „umiri” medvede, vukove i lopove, Zmaj kreće u noćni život. 



Milomir Marić obradovao se Zmajevom pozivu da poseti Šipovo i obećao je bivšoj rijaliti zvezdi da će doći čim se vrati sa mora.

- Dolazim da zajedno lovimo medvede. Srbiji je sve krenulo nizbrdo onog trenutka kada je zabranjeno da mečka igra nasred Terazija - kaže Marić.

A na pitanje da li bi Aleksandra Subotić, Dalila Mujić ili Slađa Petrušić bolje zajahale bika Marić kaže:  Mrtva trka. Sve su one iskusne u jahanju bikova.

 U svečanom odelu seda u svoj „audi” i stigne da obiđe sve kafiće.

- Moram umornu dušu da okrepim. Obiđem kafiće u kojima me svi rado vide i dočekaju. Tu se nađem sa mojim prijateljima, ženama i uz muziku se provodimo. Pojedemo dobru jagnjetinu i zalijemo domaćom šljivovicom i vinom - kaže Zmaj od Šipova, koji često sa planine stigne u Banjaluku da obiđe stare i nove ljubavi.
Zmaj voli žene, ali i žene vole Zmaja. Kad se nedavno pojavio usred Banjaluke, žene su ga grlile, ljubile i sa njim se slikale u prisustvu muževa. A gde se Zmaj pojavi, tu su muzičari, pesma, a onda i obavezni Zmajev šou - i smeh do suza.

Borbe bikova tradicionalno se održavaju leti u Republici Srpskoj, a na koridama se okupi 100.000 ljudi.

Ovog leta očekujem da ponovo dođu moji stari prijatelji Bora Drljača, Ćana, Era Ojdanić, ali i moji Krajišnici Baja Mali Knindža, Goci - kaže Ilija Grahovac.

(Alo)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Ma

17.07.2017 06:44

Dodji Maricu da pecemo vola a bice tu i koja zena gola a bice i domacih jaja, sve ima kod Zmaja...

ODGOVORITE
Name

bsk

23.07.2017 11:32

Najveca luda ovoga sveta vrlo retka sorta zivotinja

ODGOVORITE