Video: Olga je ponos i dika Srbije!

Olga Danilović osvojila je pehar u dublu u juniorskoj konkurenciji na Vimbldonu u paru sa Kajom Juvan iz Slovenije.

Tenis 17.07.2017 | 13:15
Video: Olga je ponos i dika Srbije!
Pogledajte kako su pobedile i kako je reagovala mlada srpska igračica nakon osvajanja drugog grend slema u u karijeri.



Olga Danilović i Kaja Juvan ostvarile su veliki uspeh osvojivši juniorski Vimbldon, a posle meča 16-godišnja srpska teniserka rekla je da još nisu svesne.

"Osećaj je odličan, mislim da nismo svesne šta smo uradile, a pretpostavljam da će biti još lepši kada se sve slegne", rekla je Olga za srpske novinare.

Sa samo 16 godina ovo je već druga Grend slem titula za srpsku igračicu, a na pitanje da li bismo mogli da srpsko-slovenački par gledamo na još nekim turnirima, usledio je odgovor.

"Možete, samo juniorski i seniorski turniri su dosta različiti i kada se nađemo na nekom turniru igraćemo zajedno kao Grend slem šampionke", uz smeh je kazala Olga.

Danilovićeva je bila jedna od galvnih favorita u singlu, ali je ispala ranije na turniru, pa joj ova pobeda znači dosta za samopouzdanje.

"Ova pobeda dosta znači, jer sam od Rolan Garosa malo pala u formi, tako da je ovaj rezultat za samopouzdanje važan, pogotovo jer sam ispala rano u singlu", rekla je Olga, koja je i dodala da ne zna na kojim će turnirima igrati do kraja sezone, s tim što će na US Openu sigurno nastupati.

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar