Matić hoće samo kod Murinja!

Prodajte me za 48 sati! Srpski reprezentativac svim srcem želi na Old Traford!

Fudbal 17.07.2017 | 09:15
Matić hoće samo kod Murinja!
Nemanja Matić je odlučan u nameri da ponovo sarađuje sa Žozeom Murinjom i zatražio je od Čelsija da ga proda Mančester Junajtedu u narednih 48 sati.

Tabloid The Sun, pod vinjetom ekskluzivno, prenosi ovoga jutra da je Srbin dobio informaciju od rukovodstva Plavaca da može da napusti Stamford Bridž ovoga leta za obeštećenje od tačno 45.000.000 evra, koliko su šampioni Engelske platili Monaku za dolazak veziste Tijemuea Bakajoka (22).

Antonio Konte bi radije da proda Matića Juventusu, uprkos interesovanju direktnih rivala iz Premijer lige - Mančester Junajteda i Arsenala. Međutim, Matić, koga je upravoMurinjo doveo iz Benfike pre nekoliko godina u London, svim srcem želi selidbu na Old Traford, kako bi ponovo sarađivao sa Posebnim.

Juventus je spreman da ponudi Nemanji odličnu platu od 140.000 evra nedeljno za tri sezone, ali je ponuda Mančester Junajteda mnogo bolja - 170.000 nedeljno i sporazum na četiri godine. A Matiću, koji je izostavljen sa spiska putnika Čelsija na azijsku turneju zajedno sa “pobunjenikom” Dijegom Kostom, vrlo je važna dužina ugovora, kako bi mogao da planira budućnost.

Zato nas očekuje zanimljiva nedelja, a ko zna, možda već sredinom naredne sedmice dobijemo i novi transfer rekord i zvanično najskupljeg srpskog fudbalera svih vremena - Nemanju Matića. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar