Za vilu dali dva miliona evra

Džinovići će se u luksuznu vilu useliti krajem leta.

  • Vijesti
  • Srbija


Popularni pevač je početkom godine kupio plac na Dedinju, na kojem je za nekoliko meseci nikla luksuzna kuća.

Folk pevač Haris Džinović sa suprugom Melinom i decom Đinom i Kanom deset godina je živeo u kući na Banovom brdu koja je u vlasništvu Gorana Boškovića, brata Danice Drašković. Kako je Goran odlučio da tu vilu proda, Haris je mogao da završi na ulici, ali se brzo snašao i kupio plac na Dedinju gde je sagradio luksuznu kuću.

Nezvanično, Džinović je početkom godine kupio parcelu na Dedinju, a za svega pet meseci je izgradio luksuznu vilu koja se procenjuje na dva miliona evra. U elitnom beogradskom naselju komšije su potvrdile da se Melina i Haris uskoro useljuju u novi dom.

"Viđali smo Džinoviće kako dolaze ovde. Tokom gradnje kuće Haris je skoro svaki dan dolazio da nadgleda radove i majstore koji su radili. Nije ništa prepuštao slučaju, već je želelo da učestvuje u svakom delu gradnje. Čuli smo da su iznajmili arhitektu koji se bavio celim uređivanjem kako spoljašnosti tako i unutrašnjošti doma", otkrivaju komšije koje žive u istoj ulici gde će se i Haris uskoro doseliti.

Novi dom Džinovića, prema proceni građevinskih stručnjaka, vredi oko dva miliona evra.

"Gornji sprat je predviđen za decu, dok se u donjem delu doma nalazi prostrani dnevni boravak s ogromnom kuhinjom. Pošto je poznato da Haris obožava da kuva, njegov uslov je bio da kuhinja bude velika da bi za svoje goste mogao da sprema omiljene specijalitete. Melina je želela da ima ogroman garderober i posebnu sobu gde bi mogla da stavi sve svoje kreacije", rekao je izvor blizak Džinovićima.

Inače, Haris i Melina će se sa decom u ovaj dom useliti krajem leta kada će unutrašnjost doma bila u potpunosti završena. Harisa nije bio dostupan na telefon kako bi potvrdio ove navode.

Izvor: Alo

KOMENTARI9
POŠALJITE PORUKU

Crni Gruja

16.07.2017 16:27

Čudi me da se nisu preselili u Sarajevo.

Pa njega samo cigani slusaju ,gdje bi drugo nego u Bg !

Pendula

16.07.2017 17:12

Nije nego

16.07.2017 17:38

Stisli su se, mogli su i 3, tek bi ih tad narod volio i dolazio na koncerte.

Рашо

16.07.2017 19:10

Није то плати он већ наивне будале које посећују његове концерте,а и ТВ репризирајући годинама концерте.

Svaka čast , platio je onaj ko uživa u mraku Srećno i čestita. Odakle Daninom bratu kupio mu SPO

W

16.07.2017 20:21

I cigani su ljudi

E

16.07.2017 20:42

ap

17.07.2017 00:08

Eto kad neko kaže da cigani nemaju prava na dobar život,vidi se da ima i može se.A gospođa je dobar primjer kao lovac na plijen ili sponzoruša ili jednostavno,prodala se za lovu matorom ciganu još ispade modna kreatorka.Još ispade biznismenka a prodala se ciganu za lovu,ne može biti gore.Mlađa od matorog oko 25 g minimum

Hamo

17.07.2017 11:20

Vlaska posla uvjek mi je bio mrzak i nelici na covjek bog te pitaj sta je nije musliman niti bosanc niti bosnjak niti cigan on je srbin sa dna kace koa kusturica

Neko pocne gradit i u stare dane.

Brzi

18.07.2017 09:59

Razvoj: NEST387

© Aleksandar Kamenjašević 2016.
Sva prava zadržana.