RUS - Video: Tomas Fibel - kakav nesrećnik!

Da li vam je sada jasno kakav je to promašaj Crvene zvezde bio? Zenitov visoki uzlet u Habarovsku i dobar Manćinijev start! Šteta što rabona nije prošla. . .  Tim iz Sankt Peterburga ubeležio prva tri boda.

Fudbal 16.07.2017 | 14:45
RUS - Video: Tomas Fibel - kakav nesrećnik!
Kakav je promašaj Tomas Fibel ljudi iz Crvene zvezde verovatno su znali onog momenta kada su ga prvi put videli na delu, ali ono što je "odigrao" u crveno-belom dresu nije ništa spram današnje premijerne predstave u novom šampionatu Rusije. 

Čini se da Francuz na svih desetak utakmica zajedno u Zvezdi nije "briljirao" kao večeras protiv moskovskog CSKA u 1. kolu Premijer lige. Armejci su slavili sa 3:1 i Fibel je aktivno učestvovao u postizanju dva gola gostujeg tima. 

Na sve to, u nekoliko navrata tokom meča kičma mu je bila na velikim ispitima dok je Džagoev izvodio svoje dobro poznate biciklice i "nepropisno" zalamao. Šalu na stranu,Fibel je zaista užasno otvorio sezonu i nikoga ne bi trebalo da iznenadi ukoliko već od narednog kola ne bude u startnih 11...

Kod prvog gola Viktora Vasina tamnoputi štoper bio je totalno dezorijentisan. Skočio je tamo gde lopšta nije išla i to je bilo 0:1. Njegova je velika sreća što u 27. minutu nije priznat gol CSKA. U toj situaciji sudario je sa svojim saigračem, dok kod pogotkaAleksandra Golovina zaista nije mogao ništa da uradi.  

Armejci su treći gol postigli preko Natha iz penala. Pogađate, skrivio ga je Fibel...



Na meču Ural - Rostov (1:1) mladi srpski reprezentativac Dominik Dinga igrao je svih 90 minuta, baš kao i Rade Dugalić u porazu njegovog Tosna od UFE - 0:1. 

Kako CSKA, tako Zenit, a sada je na redu Spartak. Roberto Manćini je odlično počeo svoj novi trenerski pohod na titulu, iako je Ska u Habarovsku pružio prilično dobar otpor. Na kraju je Zenit ipak slavio rezultatom 2:0.

Evidentno je da Zenitovim igračima nedostaju utakmice „u nogama“ i rutina koja će biti od strašno velikog značaja onog trenutka kada se sezona bude zauktala. Posle mučnih i gotovo negledljivih 45 minuta usledio je daleko interesantniji drugi deo igre koji je doneo dva pogotka, ali i gotovo nestvaran potez napadača domaćeg sastava Huana Leskana, koji je potpuno neočekivano probao da matira Andreja Luneva rabonom! Umesto da zatrese mrežu, lopta je pogodila prečku, potom i stativu. Velika je šteta što ovaj potez nije prošao, jer bismo odmah na startu prvenstva imali kandidata za gol sezone. 



Sve i da je ovaj spektakularni hitac prošao, Zenit je već imao prednost u svojim rukama, tako da je pitanje koliko bi gosti morali da strepe za pobedu. 

Prvi gol stigao je u 52. minutu utakmice, a strelac je bio Daler Kuzjajev. A on je u igru ušao na početku drugog dela.

Celu dilemu oko toga ko će uzeti tri boda otklonio je Aleksandar Kokorin u samom finišu utakmice. 





RUSIJA - 1. KOLO

Subota:
Ural - Rostov 1:1 (1:0)
/Dimitrov 41pen - Gatčan 60/

Anži - CSKA 1:3 (0:1)
/Markelov 64 - Vasin 21, Golovin 49, Natho 79pen/

Tosno - UFA 0:1 (0:0)
/Sisuev 65/

Nedelja:

SKA - Zenit 0:2 (0:0)
/Kuzjajev 52, Kokorin 81/

16.30: Rubin - Krasnodar
20.30: Ahmat Grozni - Amkar

Utorak:
18.30: Lokomotiva - Arsenal Tula
18.30: Dinamo - Spartak

Izvor: mozzartsport

foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar