Video: Bajern osvojio Telekom kup, debi Hamesa!

Inter očajan, Spaleti skreće pažnju izjavom o Najngolanu. . .  Gol Sulejmanija u trijumfu Jang Bojsa protiv Benfike - 5:1!

Fudbal 16.07.2017 | 14:15
Video: Bajern osvojio Telekom kup, debi Hamesa!
Bajern iz Minhena osvojio je Telekom kup koji se tradicionalno igra tokom priprema za sezonu pred nama! Bavarci su u finalu tukli Verder iz Bremena (2:0), a pre toga bili su bolji od Hofenhajma sjajnim pogotkom Roberta Levandovskog.  

U polufinalu u timu Karla Ančelotija prve minute upisao je Korentin Toliso, a potom je u utakmici za trofej debi upisao i Hames Rodrigez. Zanimljivo je istaći da je uz Kolumbijca priliku dobio i naš Miloš Pantović.  



Strelci za Bajern bili su Tomas Miler u 13. i Huan Bernat u 34. minutu. Miler je posle uspeo i penal da promaši...

U još jednom vrlo zanimljivom pripremnom meču Inter je izgubio od nemačkog drugoligaša Nirnberga rezultatom 1:2. Jeste tek početak priprema, ali navijači Nerazura poprilično su besni zbog onoga što su imali prilike da vide. Posebno su na udaruRanokija, Bijabijani, Brozović, Kandreva, Nagatomo, Kondogbija, Eder... 

Pohvale idu za Mirandu, Murilja i Gabrijela Barbosu. 



Pogotke za Der klub postigli su Gislason i Išak u 55. i 61. minutu. Utešni gol za Inter delo je Brazilca Edera u 65. 

Lučano Spaleti posle utakmice skrenuo je pažnju loše igre tima izjavom:

"Da, hoću Najngolana".

Pomenimo i ubedljiv poraz Benfike od Jang Bojsa (1:5), odnosno gol srpskog internaciolca Miralema Sulejmanija. Monako je tukao Stouk sa 4:2, Lion je bio bolji od Seltika 4:0, a u okršaju Sent Galena i sautemptona nije bilo golova...



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar