Čelsi presjekao - dajte Obamejana, evo 74.000.000!

Pregovori su pri kraju, piše britanski Miror!

Fudbal 16.07.2017 | 11:45
Čelsi presjekao - dajte Obamejana, evo 74.000.000!
Nema više čekanja, Čelsi mora da preseče. I izgleda da je to uradio. Posle gubitka bitke oko Romelua Lukakua, ideja je dovođenje Pjera Emerika Obamejana. Miror piše da su Plavci spremili obeštećenje od 74.000.000 evra!

Antonio Konte je očajan u nameri da reši pitanje napadača.Obamejan je prva opcija pošto je Lukaku u Mančester Junajtedu, a Alvaro Morata je teška misija za klub iz Londona.

Odranije se zna da je Borusija čak ponudila Obamejana Čelsiju jer je Gabonac nezadovoljan u klubu, a Milioneri ne žele takvog igrača. I žele da zarade. Sadašnji potezi uprave sa Stamford Bridža apsolutno idu u tom smeru.

Jer Obamejanu je propao transfer u Pari Sen Žermen, Milan se već previše istrošio, Siti nije konkretan, a Konte ludi za igračem takvog kalibra. To je ono što mu je potrebno. U slučaju da uspe u nameri, doveo bi napadača koji je dao 40 golova prošle sezone. Spreman je da napusti Vestfalen, klubu je jasno da bi prodaja bila dobra opcija. Gabonac je nezadovoljan, na pripremama deluje odsutan, nezainteresovan, glavom u nekom drugom okruženju.

Više puta je isticao da mu je Real Madrid klub iz snova, ali to se ovoga leta neće dogoditi.

Izgleda da se sve kockice poklapaju.

Čelsiju su manje-više propali sve moguće opcije kada je dovođenje rasnog napadača u pitanju, tako da Obamejan deluje kao veoma realna priča. Pratićemo pomno narednih šta se događa u ovom potencijalnom transferu. Ne treba da čudi ukoliko Pjer Emerikumesto žutog uskoro obuče plavo.

To bi dosta uozbiljilo i ojačalo sastav aktuelnog prvaka Engleske.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar