Gazi Federera i kad je na podu!

Brutalan savet legende hrvatskog tenisa zemljaku uoči vimbldonskog finala!

Tenis 16.07.2017 | 09:15
Gazi Federera i kad je na podu!
Goran Ivanišević oduvek je bio poznat kao čovek koji nema dlaku na jeziku, i uvek, ali baš uvek, bez obzira na priliku i okolnosti, kaže ono što misli. A nakon što se njegov zemljak, Hrvat Marin Čilić plasirao u finale Vimbldona gde ga čeka Rodžer Federer, Ivanišević ga je posavetovao i to veoma “plastično“.

Legendarni hrvatski teniser prisetio se prošlogodišnjeg okršaja Čilića i Federera u četvrtfinalu Vimbldona kada je ovaj prvi vodio sa 2:0 u setovima i imao meč loptu, ali je Švajcarac došao do preokreta i pobede.

“Pouka tog meča je da Federera, kada je na podu, moraš da nagaziš, udaraš, dodatno ga povrediš. On je poput nekog junaka iz filma. Moraš da ga ubiješ i onda kad svejedno ustane moraš ponovo da ga ubiješ i tako 77 puta tokom meča“, naglasio je prvi hrvatski osvajač gran slem turnira u izjavi za engleske medije.

Finalni okršaj muškog singla na Vimbldonu igra se u nedelju. Do sada su se Čilić i Federer sastajali sedam puta, a Hrvat ima samo jednu pobedu i to pre tri godine u polufinalu US Opena. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar