Tri "princa" iz Pariza na popustu!

Trojica fudbalera koji imaju "jake biografije" nisu više u planovima trenera Emerija, mada je to moglo da se nasluti i u toku same sezone.

Fudbal 17.07.2017 | 08:00
Tri "princa" iz Pariza na popustu!
Emeri pravi "čistku" nakon loše sezone u Parizu.

Francuski Pari Sen Žermen objavio je danas spisak fudbalera koji će putovati na pripreme, a među njima nisu trojica fudbalera sa "jakim karijerama" i još "jačim ugovorima: Serž Orije (Obala Slonovače), Gžegož Krihovjak (Poljska) i Hatem Ben Arfa (Francuska).

Kako su preneli francuski mediji, izostanak Krihovjaka i Ben Arfe je bio izvestan, dok je Orije veliko iznenađenje, mada se radi o problematičnom fudbaleru koji je imao problema sa zakonom.

PSŽ je na poziciji desnog beka, na kojoj igra Orije, nedavno doveo Danija Alvesa iz Juventusa, a upravo se torinski klub pominje kao klub koji je zainteresovan za njega, kao i Inter.

Reprezentativac Obale Slonovače je prošle sezone odigrao više od 30 utakmica za Parižane, dok su Ben Arfa, koji je stigao besplatno iz Nice, i Gžegož Krihovjak, koji je skupo plaćen Sevilji, odigrali mnogo manje mečeva i potpuno razočarali.

Njih trojica gotovo sigurno neće igrati na "Parku Prinčeva" naredne sezone i klub je spreman da ih proda na "velikom popustu".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar