Vidić se okomio na Džinovićku

Modni kreator nije imao milosti kada je u pitanju žena Harisa Džinovića, koja očigledno nema njegovu naklonost.

Bosna i Hercegovina 15.07.2017 | 16:28
Vidić se okomio na Džinovićku
Saša Vidić je poznat po tome da je bez dlake na jeziku, ali ovo što je ovaj put rekao za Melinu Džinović šokiralo je mnoge.

Da ne kažemo da je opravdao svoju reputaciju, zbog koje je bolje ne pitati ga za neke stvari.

Modni kreator i stilista ovaj put se dotakao svojih kolega i koleginica iz sveta mode, a ako je suditi po onome što je ispričao za Melinu Džinović, bolje da ga niko ništa nije pitao.



- Kada bih o njoj pričao, to je kao kada bih komentarisao domaćicu iz mog solitera, jedino je razlika u parama i sređivanju. Ne znam zašto ona egzistira kao kreatorka uopšte. Ona je imala sreću da se uda bogato i onda postane kreatorka jer je za pevačicu bila matora - objasnio je Vidić, prenosi Puls.

(Alo)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Joka

15.07.2017 17:31

Zar ovaj smrkadzija ima za nekog nesto da kaze?

ODGOVORITE
Name

Milena

15.07.2017 19:55

Njega ne pustaju na fudbalski stadio..sve im linije unisti.

Name

Vidicu,

16.07.2017 20:11

pogodak u centar, cista 10-ka

Name

E vala

15.07.2017 20:38

E ako je ovaj modni kreator moze s ovim u Mosul.Kakav je ovo djikan.Pisem iz Milana.

ODGOVORITE
Name

Sarajlija .

16.07.2017 05:45

Nije bitno sta kazu bitno je ko kaze .

ODGOVORITE
Name

Turboskara

16.07.2017 08:19

Ako je ovo modni stilist ja sqm helikopter.Kakav je ovo baja.On je samo za spotove djeja u ciganskoj mahali.Ovako se oblace ali bas u originalu ovde romi ali bas preslikano.Bolje mu je da suti on bi mogo bito modni kreator seji kalacu zoki bosancu itd itd.Pa ako on predstavlja I ocjenjuje nasu modu bolje da se ukantamo odma stvarno smo dotakli dno.Njega nacisti da vide na ulici ukantali bi ga odma jrl je isto obucen kao romi sto su obuceni.a nekako mi lici I na dina kad je pjevao taksi.Zato mu je bolje da suti I nek se pogleda u ogledalo ako I ogledalo bude htjelo prikazati mu lik.Djinovicka jedna fina skromna gospodja kojoj ovaj nije ni do stikle sto bi rekla seve u go...o je stala moja stikla.

ODGOVORITE