Hasi: Mogli smo proći i gore!

Trener Olimpijakosa Besnik Hasi nije najzadovoljniji što je potencijalni rival njegovog tima u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona Partizan.

Fudbal 15.07.2017 | 18:15
Hasi: Mogli smo proći i gore!
Crno-beli prvo treba da završe posao protiv Budućnosti, pre okršaja sa bratskim klubom svog najvećeg rivala.

Olimpijakos je prošle sezone neočekivano eliminisan upravo u trećoj rundi kvalifikacija od Hapoel Ber Ševe iz Izraela, pa je Hasi oprezan ouči potencijalnog duela sa srpskim šampionom.

"Mogli smo da prođemo gore, ali i bolje na žrebu. Važno je da ostanemo koncentrisani. Imamo dobar tim, kvalitetne fudbalere. Novi igrači polako ulaze u ritam, atmosfera je odlična", rekao je Hasi.

S obzirom na pobedu Partizana u Humskoj od 2:0, fudbalska javnost je već prežalila Budućnost i vidi crno-bele kao rivala grčkog velikana, iako je ostao revanš u Podgorici u utorak.

"Dobro poznajemo Partizan, poštujemo srpskog šampiona. Prednost Partizana je što će iza sebe imati dva meča u drugom kolu. Za nas je dobro što je prvi meč u gostima, a revanš pred našim navijačima. Sada ćemo da se fokusiramo na Partizan, u ovoj fazi takmičenja svaki protivnik je težak", dodao je Albanac sa klupe Olimpijakosa.

Hasi je rodom iz Đakovice, kao igrač je nastupao za Dinamo Pančevo, Prištinu, Zagreb, Genk, Minhen 1860, Anderleht, Lokeren i Srkl Briž. Trenersku karijeru je gradio upravo u Belgiji, počeo je kao pomoćni trener Anderlehta čiji je šef stručnog štaba bio 2014-2016. Prošle godine je kratko vodio Legiju, a Olimpijakos je preuzeo u junu.

Utakmice trećeg kola kvalifikacija za LŠ su na programu 25/26. jula i 1/2. avgusta, a Partizan će biti domaćin prvog susreta, ukoliko u međuvremenu eliminiše Budućnost.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar