Haos na granici Srbije sa C. Gorom

Na granici Srbije sa Crnom Gorom kod Bijelog Polja ogromne su gužve, putnici čekaju satima da bi ušli u tu susednu zemlju, a desila se i tuča.

  • Vijesti
  • Srbija


Kako javlja "Blic" sa lica mesta, kolona je duga više od tri kilometra, čekanje u redovima traje više od dva sata, a desilo se i nekoliko incidenata.

"Automobili su puni, mahom srpskih registarskih oznaka, čekaju i ne znaju šta će. Iz suprotnog pravca vozači dobacuju ljudima u koloni da idu na neki drugi granični prelaz jer je haos", priča reporter.

Kako kaže, bilo je i manjih fizičkih obračuna zbog kojih je intervenisala i policija.

"Ima i onih koji ne žele da čekaju, pa drsko pretiču kolonu, zbog čega su negodovali oni koji su strpljivo čekali. Tako su nekom automobilu sa novosadskim registarskim oznakama preprečili put, kako bi ih blokirali i naučili pameti", javlja "Blicov" reporter.Kako navodi, sa srpske strane jutros je radila samo jedna traka na graničnom prelazu, i da je zbog toga gužva nastavila da se pravi i na crnogosrskoj strani.

"Kako smo čuli, i srpska i crnogosrka policija, kada su videle šta se napravilo na granicama, počeli su da puštaju vozola maltene bez ikakve provere", priča on.Saopštenje granične policije: Najviše čekanja na Gostunu

Putnički automobili na izlazu iz Srbije najviše čekaju na graničnom prelazu Gostun prema Crnoj Gori gde su zadržavanja i do dva sata, saopštila je danas Uprava granične policije.

Kako je saopšteno, na graničnom prelazu Horgoš, na ulazu u zemlju iz Mađarske, putnička vozila čekaju 60 minuta, na prelazu Batrovci na ulazu u zemlju, iz Hrvatske, čekanje je 30 minuta kao i na izlazu iz zemlje na prelazu Gradina prema Bugarskoj.

Na ostalim graničnim prelazima Srbije nema zadržavanja.

(Blic.rs)

KOMENTARI5
POŠALJITE PORUKU

Karadoz

15.07.2017 12:52

Otkud guzve, na portalima iz Srbije svi se kunu da idu za Grcku...

Sve što pametuju je dijametralno suprotno od onoga što rade, srBBBska klasika...

Indijanac

15.07.2017 22:22

Ti sigurno nisi nikad nigdje dobacio dalje od svog mjesta, tvoj krajnji cilj je da neko procita glupi komentar na portalima?!

Strelac

16.07.2017 06:30

Dijagnoza

15.07.2017 13:49

Amerikanci su krivi a i SDA. Oni sve komplikuju.

NATO

15.07.2017 15:05

Da nije Milo preprjecio neki NATO tenk.Ako Rusi naidju.Auuu....Opakoooo...

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.