Mislila sam da se ljekar šali!

Jovana i Željko Joksimović uskoro će postati roditelji blizanaca. Međutim, voditeljka priznaje da je u jednom momentu bila sasvim šokirana.

  • Vijesti
  • Srbija


"To je bilo potpuno neočekivano, ali je izazvalo ogromnu radost. Bila sam na pregledu i lekar mi je rekao da nosim blizance. Prvo sam pomislila da se šali, a onda me je savladala takva sreća da to ne mogu rečima da prenesem. Jedva sam čekala da sa Željkom podelim vesti. Bojažljivo smo o tome pričali dok nismo bili sigurni da je sve u redu", rekla je Jovana za "Hello" magazin, a kako je navela u intervjuu, još nije poznat pol blizanaca, koji na svet, prema terminu, treba da dođu za tri meseca.

"Nama je zaista jedino važno da sve bude kako treba, da porođaj bude u predviđenom terminu i da svi budemo dobro", istakla je Jovana, a svoju sreću nije krio ni tata, koji kaže da nikako nije zapostavio malog Kostu.

"Organizovali smo se veoma lako. Pripremili smo i Kostu, koji je sada sam u sobi, budući da je već veliki dečak. U stanu je, inače, sve podređeno njemu i igri, tako da bebe dolaze na pripremljenu teritoriju", otkrio je pevač i dodao da je očekivao priče o tome da su blizanci začeti veštačkom oplodnjom.

"Očekivali smo to. Sa prijateljima, koji takođe imaju blizance, šalili smo se na tu temu, jer svako prvo pita da li je reč o veštačkoj oplodnji. To je neki šablon. Međutim, mi imamo blizance u porodici i ko god je saznao, nije se iznenadio", kazao je Joksimović.

(Hello)

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST387

© Aleksandar Kamenjašević 2016.
Sva prava zadržana.