Sramota imati 1, pa imaju 3 cure

Grad Dunguan je zaista neobično mesto - u njemu muškarci nemaju nikakve šanse da budu sami, a žene plaćaju troškove na sastancima.

  • Vijesti
  • Svijet


Mnoge muškarce širom sveta muči pitanje kako pronaći devojku, ali ne i stanovnike kineskog grada Dunguana.

Tamo je razlika između broja žena i muškaraca velika, pa na svakih 89 muškaraca dolazi 100 žena, što je prouzrokovano politikom zapošljavanja - lokalne fabrike stalno traže ženske radnike, dok se muškarci masovno iseljavaju, piše The Independent.

Zbog deficita muškaraca, ne čudi što jedan muškarac ima i po tri devojke, a jedan od njih je čak izjavio da bi "bilo sramota imati samo jednu devojku".

Iako je za trend poliamorije u tom gradu zaslužna industrija, čini se da se muškarci ne bune.

"U gradu je mnogo lakše naći devojku nego posao. Ja ih imam tri, kao i mnogo mojih prijatelja. Te devojke međusobno znaju sve jedna o drugoj, ništa se ne krije", rekao je tamošnji radnik u fabrici Sijao Lin.

"Svi ovu situaciju smatramo normalnom. Svuda su predivne, mlade devojke, pa bi bila šteta da budu same. Njihov cilj nije novac ili nešto drugo, prirodno je da žele muško društvo", rekao Lin.

Tamo isto nije neobično da žene plate piće ili večeru, s obzirom na to da su većinom zaposlene.(Expres.hr)

KOMENTARI3
POŠALJITE PORUKU

MLOJKO

15.07.2017 09:38

Ja se selim u taj grad da tamo zivim i radim .

Milojkp, kad odes tamo madji dvije, jednu deblju za zimu a mrsavu za ljeto, tri su ti previse, nebi moglo ni da se dise...

Re Milojko

15.07.2017 10:50

Haja

15.07.2017 15:58

Odlazim na vikend. Tri su tri :)

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.