U Parizu veoma dobri razgovori

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je tokom posete Parizu imao veoma dobre razgovore s francuskim predsednikom Emanuelom Makronom o trgovini, vojsci i bezbednosti.
 
 

Svijet 14.07.2017 | 20:45
U Parizu veoma dobri razgovori
Tramp je napisao na Tviteru da je imao "sjajne razgovore" o trgovini, vojsci i bezbednosti i zahvalio je Makronu što ga je ugostio u Parizu na proslavi Dana pada Bastilje.
 
Naveo je da će dve zemlje zajedno raditi na "uništavanju terorističkih organizacija, njihovih sigurnih zona, finansiranja i ideologije".

"Amerika i Francuska nikada neće biti poražene i podeljene", napisao je Tramp.

Predsednik SAD je bio počasni gost na ovogodišnjoj vojnoj paradi, kada se takođe obeležavala stogodišnjica ulaska Amerikanaca u Prvi svetski rat. Tramp je aplaudirao tokom parade na kojoj su promarširale razne francuske vojne jedinice. U jednom trenutku Tramp je salutirao grupi američkih marinaca i vojnika koji su učestvovali u francuskoj ceremoniji.

Tokom dvodnevne posete Parizu Tramp je obišao sa Makronom Palatu Invalida gde je sahranjen Napoleon Bonaparta, i imao s francuskim predsednikom i njegovom suprugom privatnu večeru u restoranu na vrhu Ajfelove kule koju je pripremio lično šef Alen Dikas.

(Agencije)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Tow39

14.07.2017 21:00

Vala bas se Melani zagledala u mladog Makaronu :)

ODGOVORITE
Name

Melanija

14.07.2017 22:01

Ih ! A što i ne bih!?