Ubio se donator Donalda Trampa

Donator republikanaca koji je navodno zajedno sa ruskim hakerima pokušao da povrati izbrisane mejlove sa privatnog servera koji je koristila Hilari Klinton izvršio je samoubistvo, preneo je “Biznis insajder”.

  • Vijesti
  • Svijet


Piter Smit ubio se nekoliko dana nakon što je dao intervju za “Volstrit žurnal”, u kojem je tvrdio da je radio sa ruskim hakerima na povraćaju oko 33.000 izbrisanih mejlova Hilari Klinton i njihovoj predaji Majklu Flinu, bivšem savetniku kampanje Donalda Trampa.

 
Smit (81) ubio se u hotelu u Minesoti putem “asfiksije (nedostatka kiseonika) usled zamene kiseonika u zatvorenom prostoru sa helijumom”, navedeno je u izveštaju. On je pronađen sa kesom oko glave sa prikačenim izvorom helijuma i porukom na kojoj je pisalo: “NIJE UBISTVO NI BILO KAKVO NASILJE”, odnoseći se na svoju smrt.

Smit se takođe izvinio vlastima i naveo da njegova poslednja odluka ima veze sa pogoršanjem zdravlja. Smitov prijatelj kaže da je on patio od srčanih problema. “Čikago tribjun” tvrdi da je Smitovih pet miliona dolara na polisi životnog osiguranja bilo blizu blizu isteka roka.

(Blic)

KOMENTARI4
POŠALJITE PORUKU

Karadoz

14.07.2017 15:28

Aku je htio da izvrsi jedinstveno samoubistvo uspio je, inace naivna prica... takvi koriste pistolj,

KO hoce nek veruje.

Brzi

14.07.2017 18:13

Aleksa

14.07.2017 19:10

Cia ne prasta.

Ko jos vjeruje u ovakve price o samoubistvima.

Dragan

14.07.2017 19:25

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.