Dvije Partizanove velike želje su...

Iz Letnje lige i obojica na IĆ! Na pomolu povratak pleja i angažman krilnog centar kog je hteo i Džikić.

Košarka 16.07.2017 | 16:30
Dvije Partizanove velike želje su...
Obrad Tomić na tri godine. Australijanac Tom Vilson i Srbin Marko Pecarski bi tek trebalo da potpišu, a rad na formiranju tima za sledeću sezonu Partizabn će pokušati da nastavi angažovanjem - Nikole Radičevića.

U pitanju je plejmejker, minulih pet godina član Sevilje, koji trenutno igra Letnju ligu za Denver (uzeo ga kao 57. pika u drugoj rundi drafta 2015). Nalazi se na spisku želja novog trenera crno-belih, Miroslava Mute Nikolića, ali - kako navode Večernje novosti - ostaje da se hoće li klubu iz Humske 1 finansijske prilike dozvoliti da realizuje ovaj posao.

Podsetimo, Radičević je rođen u Čačku 25. aprila 1994. godine, prošao je mlađe kategorije Partizana, ali nikad nije bio ni blizu prog tima, a bio je član kadetske (bronza na EP u Litvaniji 2009) i juniorske reprezentacije Srbije (srebro u Poljskoj 2011. i bronza u Litvaniji i Letoniji 2012).

Novosti dodaju da bi pre Nikole Radičevića za crno-bele, kao što je i najavljeno, mogao da potpiše Stefan Janković. Reč je o velikoj želji crno-belih još od prošlog leta, kad je za njega „zagrizao“ tadašnji trener Aleksandar Džikić, ali transfer nije uspešno priveden kraju, pa je krilni centar ostao u Sjedinjenim Američkim Državama.

On je, pak, ovih dana završio Letnju ligu u dresu Orlanda i sve ukazuje da su mogući pregovori sa klubom iz Humske 1. Podsetimo, Janković je rođen u Beogradu, ima i kanadsko državljanstvo.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar