Bogdanovo pismo Fenerbahčeu...

I posebna zahvalnica Željku Obradoviću. . . !

  • Sport
  • Košarka


Fenerbahče se zahvalio Bogdanu Bogdanoviću, ovaj potpisao ugovor sa Sakramento Kingsima, pa se oprostio od Fenera pismom na Instagramu.

Nema potrebe da dužimo, prenosimo u celosti reči Bogdana.

"Fenerbahče, hvala ti! Kada sam pre tri godine došao u klub, nisam ni sanjao da ću se toliko vezati za saigrače, ekipu, navijače, Istanbul i Tursku... Naučio sam mnogo o životu i košarci. Naučio sam da uvek moram biti odan timu i da sve može da se ostvari kada imaš pobednički mentalitet. Došlo je vreme da krenem u NBA i želeo bih da u ovom oproštajnom pismu pomenem ljude koji su mi pomogli na mom putu.

Zahvalio bih se predsedniku Fenerbahčea Azizu Jildirimu i celoj organizaciji, stručnom štabu (Defneu, Mauriciju, Muratu, Ikeru, Egemanu, Čenku, Selimu, Sefi, Faiku, Jilmazu, Erkanu, Buraku, Erdalu, Muratu i Kazimu). Oni su bili odgovorni za najbolje uslove koje smo imali i učinili sve što je bilo u njihovoj moći da stignemo do uspeha. Zahvalio bih se i pomoćnim trenerima i svim mojim saigračima, Peri, Bobiju, Ekpeu, Điđiju, Džejmsu, Kostasu, Janu, Kalini, Melihu, Ahmetu, Berku, Egeu i Ahmetu Čanu. Posebno bih želeo da istaknem zahvalnost Bati Zimonjiću na vremenu koje je utrošio na moj napredak i Vladi Androiću za sve savete koje mi je dao.

Specijalno bih se zahvalio osobi koja je bila najveći razlog da dođem u Fenerbahče, Željku Obradoviću. Dao mi je šansu i beskrajnu podršku bez obzira na posledice. Naučio sam mnogo toga o životu i košarci. I na terenu i van terena.

Konačno, voleo bih da se neizmerno zahvalim svim navijačima Fenerbahčea. Nikada nisu prestali da nas podržavaju, ni u najtežim trenucima. Vaša snaga i jačina doneli su mnogo, mnogo uspeha klubu. Ovo nije kraj. Uvek ćete biti deo mene.

Tim ljudi koje sam pomenuo, pokazuje koliko sam se vezao za njih i koliko su mi pomogli. Ovo je bila veoma teška odluka za mene. Na kraju, sve ovo je prirodan put u mojoj karijeri. Ono što je sigurno jeste da će ostati veliki broj prelepih uspomena, sjajnih dostignuća i prijateljstava za ceo život. Voli vas Bogdan", napisao je Bogdanović.

Izvor: mozzartsport

KOMENTARI1
POŠALJITE PORUKU

Rajko

17.07.2017 11:49

rajko2003

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.