Vidić isprozivao Daru Bubamaru

Poznati kreator Saša Vidić uvek otvoreno govori o dešavanjima na estradi, pa je tako na pitanje ko ga nervira, dobro isprozivao Daru Bubamaru.

  • Vijesti
  • Srbija


"Nerviraju me ti prepaljeni. Užasno me nervira ta bahatost sa torbama, kolima, sa tim parkiranjima. Evo recimo Dara, nije ona zvezda, ne meni, nego nije u Beogradu.

Ona sa svojim rečnikom i ponašanjem treba da bude u nekom tamo selu, odakle je, da ne uđe u Beograd. Ovde može da dođe samo kod lekara. Beograd je postao seljana i nažalost takvi ljudi su zavladali", bio je i više nego iskren Saša Vidić i dodao:

"Siguran sam da i mene mrze, ali ja čak ne mogu ni da nabrojim imena tih ljudi. Znam samo Vericu Rakočević i Suzanu Perić, ostale ne znam".

Izvor: Alo

KOMENTARI3
POŠALJITE PORUKU

Isto u Banja Luci

13.07.2017 15:06

Samo što su kod nas u Banja Luci najveći primitivci političari.

Isto je u oba Sarajeva. Seljadija na vlasti, seljadija na estradi. Našem predsjedniku idol je Mitar Mirić. Zna sav njegov repertoar a posebno: "Ne može mi niko ništa, jači sam od sudbine". To mu dođe kao himna. Nauka treba dobro izanalizirati njegov mentalni sklop. Stanovništvo ubrzano napušta zemlju, ostatak naroda jedva guta a baja pjeva i nosa lovu čas u Srbiju čas iz Srbije. Borci uveliko već umiru što od gladi što od karcinoma a baja u jednu ruku mikrofon u drugu pivu. Ja mislim da on uopšte ne zna kako je dole. Spasi Bože barem koga možeš.

Isto

13.07.2017 22:07

Izgrdi on Daru ko dama stene.

Brzi

14.07.2017 18:35

Razvoj: NEST387

© Aleksandar Kamenjašević 2016.
Sva prava zadržana.