Kragujevac: Ne prestaje kriza

Policija i dalje pregovara sa trojicom muškaraca koji su se naoružani zatvorili u podrum u zgradi u kragujevačkom naselju Bubanj.

  • Vijesti
  • Srbija


Policija je tokom noći i jutros nastavila pregovore o mirnom rješavanju ovog slučaja, a prema nezvaničnim podacima, predati su joj automatska puška i bomba.

Stanari okolnih zgrada su juče u ranim večernjim časovima zamoljeni da uđu u svoje stanove, javio je “Blic”.

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je juče da su se trojica mladića, od kojih je za jednim raspisana potjernica zbog sumnje za pokušaj ubistva 2014. godine, zatvorili u podrumu jedne zgrade u Kragujevcu, a kod sebe su imali bombe i automatsku pušku.

Tridesetšestogodišnjak, za kojim je raspisana potjernica, juče je obavijestio Policijsku upravu u Kragujevcu da želi da se preda, međutim nakon toga je odustao.

On je sa osamnaestogodišnjakom i još jednim maloljetnim mladićem koji su se, po svemu sudeći, solidarisali sa njim, zatvorio u podrumu zgrade i ne želi da se preda.

Izvor: Agencije

KOMENTARI1
POŠALJITE PORUKU

Polako,

12.07.2017 09:31

Blokirati dostupe ,kada izgladne, tada mozak drugacije funkcionira,organizam pocinje trositi unutrasnje rezerve ,valda ce se dobro zavrsiti. strpljenje samo treba imati:to vam je nesto ,kao kada idete u lov.

Razvoj: NEST387

© Aleksandar Kamenjašević 2016.
Sva prava zadržana.