Očevidac tuče: Srbi nisu krivi

Svedok tragičnog događaja na grčkom ostrvu Zakintos u kojem je smrtno stradao Amerikanac nakon čega je u okviru istrage uhapšeno šest srpskih državljana, tvrdi u izjavi za B92 da je uzrok smrti pad mladića i da Srbi nisu krivci.

Region 09.07.2017 | 10:46
Očevidac tuče: Srbi nisu krivi
Očevidac S. G. Je rekao da je do incidenta došlo kada je Amerikanac prišao jednoj devojci ispred bara, koja ga je potom odbila.

Bar na Zakintosu ispred koga se dogodila tuča sa tragičnim ishodom
"Na nekih deset metara ispred bara bila je jedna devojka. On je krenuo je da flertuje sa njom, na šta je ona rekla da je ostavi na miru. Potom ju je uhvatio i isekao nekako, da li je imao neki prsten, nešto tako. Devojci je krenula krv, zbog čega je grupa Srba i prišla njemu", rekao je očevidac, koji se i dalje nalazi na tom grčkom ostrvu.

S. G. koji inače radi u baru ispred kog se dogodila tragedija navodi da je Amerikanac nakon toga bacio flašu, isekao jednog Srbina preko lica.

"Kreću oni ka njemu, na 50 metara su ga sustigli, udarili su ga par puta, on je nezgodno pao. Pao je tako čudno, da je glavom udario i da mu je pukao vrat i mislim da je to uzrok smrti", dodao je S. G.

Kaže i da čak osoba koja je udarila Amerikanca nije srpskog porekla, već da je Bosanac.

"On ne radi ovde, svake godine je na odmoru. Policija je uzela snimke iz Luč bara i tu postoji dokaz ko ga je udario. To se ovde često događa, puno je turista", dodao je on.

S. G. naglašava da je sve što se dogodilo "da je jedan čovek udario glavom".

"Srbi uopšte nisu krivi. Ovaj što je udario uopšte nije Srbin", tvrdi taj svedok u izjavi za B92.+

(B92)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Opet Lažno Na Srbe

09.07.2017 09:36

Bože svašta,pa zar je i ovo moguće.Zar je potrebno da se kaže Bosanac i šta to znači?Ako Bošnjak ili Hrvat baš dobro sto se komšije vole,a ako je Srbin onda mu dođe na isto.Opsno je §to je Amerikanac i što će Dodi ostati sankcije

ODGOVORITE
Name

Sa

09.07.2017 09:46

Boze, njih 6 da odbrane djevojku kao. Nevino cvjece. Poznat je taj balkanski sindrom 6 na 1

ODGOVORITE
Name

Alex Jones

09.07.2017 10:42

Agresivni i prepotentni amerikanac, sto ih je manje, to je bolje.

Name

istina

09.07.2017 11:50

Ne igrajte se sa amerikom

ODGOVORITE
Name

Turboskara

09.07.2017 21:50

bitno je da se nacionalizam provlavi kroz sve.

ODGOVORITE