Tramp prihvatio Putinov demant

Američki predsednik Donald Tramp prihvatio je uveravanja ruskog lidera Vladimira Putina da se Moskva nije mešala u američke izbore, izjavio je danas šef ruske diplomatije Sergej Lavrov.

Svijet 07.07.2017 | 22:14
Tramp prihvatio Putinov demant
„Predsednik Tramp je kazao da je čuo jasne izjave Putina o tome da su 'optužbe o mešanju' neistinite i da ruske vlasti nisu intervenisale i prihvatio je to”, kazao je Lavrov, nakon susreta dvojice lidera u Hamburgu na marginama samita G20, preneo je AFP.

On je potvrdio da su Putin i Tramp dogovorili primirje na jugozapadu Sirije, koje će stupiti snagu od 9. jula.

Prema tom dogovoru, Moskva i Vašington će obezbediti da tog dana započnu prekid vatre i da se humanitarcima omogući pristup, prenosi AP.

Lavrov je dodao da su dvojica lidera tokom razgovora, koji je opisao kao „veoma konstruktivan”, razgovarali i o Ukrajini, Severnoj Koreji, sajber bezbednosti i drugim pitanjima.

Izvor: Agencije

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Svaka cast

07.07.2017 20:54

Ovaj lik je bog. Lavrov je najveci svjetski diplomata i politicar.

ODGOVORITE
Name

No koment

07.07.2017 21:21

Javnost i određeni krugovi u SAD -u špekulišu sa mogućom ruskom umješanosti u Američke izbore i to u korist Trampa, a protiv Hilari Klinton.Šta je ko očekivao da će Tramp protiv koga se vodi istraga u SAD-u zbog takve situacije , raditi protiv sebe i kazati" ljudi meni Rusi jesu pomogli da dođem na vlast" , ili će kao što bi uradio skoro svaki čovjek tu umješanost zataškati.Što kaže stari narod topla i hladna voda je davno izmišljena.De nam boga ti još jednom objasni šta to Lavrov reče tako pametno u ovoj situaciji.Da je rekao pomogli su Marsovci Trampu , mi nismo i ovaj Tramp bi to prihvatio.Lavrov jeste veliki diplomata i državnik , al i ti si jarane zalutao u mislima.Narcis kao Tramp da kaže nešto protiv sebe.Četiri bankrota , život sa starletama i manekenkama , koje je jedino i ženio , vlasnik licence za mis svijeta ili kako se to već tačno zove , da radi protiv sebe.E svašta?

Name

Re No Comment

08.07.2017 05:40

Za obicnog covjeka je daleko bolje sto je Tramp predsjednik. Ja razumijem elitu koja je preko Obame pocela a preko Hilari trebalo da zavlada kompletnim bogatstvom. Sada oni bjesne i koriste mainstream medije u pokusaju da diskredituju predsednika. I da nije interneta, u tome bi i uspjeli.

Name

Zole

08.07.2017 10:44

Hahaaha, Kao i ti ..