Moskva da se priključi borbi

Dan uoči prvog susreta predsjednika Rusije i SAD, Vladimira Putina i Donalda Trampa, na samitu Grupe20 u Hamburgu, američki predsjednik pozvao je zvaničnu Moskvu da se priključi borbi u odbrani moderne civilizacije.

Svijet 06.07.2017 | 15:21
Moskva da se priključi borbi
''Pozivam Rusiju da prestane s destabilizirajućim mjerama u Ukrajini i u svijetu, da prestane da podržava režim u Siriji i da se priključi borbi u obrani moderne civilizacije", kazao je Tramp, prenose agencije.

Američki predsjednik je u svom prvom javnom obraćanju na centralnom trgu u Varšavi, gdje je dočekan sa ovacijama i pokličima, poručio da će granice biti otvorene za one koji dijele, kako je rekao, naše vrijednosti i dodao da će granice uvijek biti zatvorene za bilo kakav terorizam ili ekstremizam.

"Ne možemo prihvatiti one koji pokušavaju da opravdaju nasilje prema nevinim", rekao je američki predsjednik.

Izvor: Agencije

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Lipljen

06.07.2017 14:16

Problem je samo sto se drustvo s tim vrijednostima geadi na plasticnoj hrani punoj pesticida, nuklearnim centralama i osiromasenom uranijumu. Ali valjda cete i to rijesiti.

ODGOVORITE
Name

Mali Perica

06.07.2017 15:46

Moderna civilizacija je uništila države koje subile demokratske i sa vlašću koju je izabrao narod: Jugoslavija, Irak, Libija, Avganistan itd

ODGOVORITE
Name

Jeremija

06.07.2017 15:52

A koja je to moderna civilizacija

ODGOVORITE