Nekada srećna ali i nesrećna

"Kada me emocija ponese, ne biram ni mesto ni vreme da zaplačem. Povredi me kada shvatim da nema ljubavi, a to sam shvatila nedavno”, iskrena je pevačica.

  • Magazin
  • Zabava


Srećna, nasmejna i ispunjena, tako bi se moglo opisati trenutno stanje Nataše Bekvlac, koja je je pre tri meseca započela ljubavnu vezu sa Lukom Lazukićem, stručnjakom za informacione tehnologije.

Ne želi da mnogo govori o svom privatnom životu, ali za „Alo!” kaže da ju je povredilo kada su nedavno u jednim novinama izašle njene gole fotografije, za koje se navodno spekuliše da ih je pustio prvi suprug Danilo Ikodinović. Naime, fotografije koje su nastale na medenom mesecu Nate i Dače, na kojima oni poziraju goli, posle više od deset godine ugledale su svetlost dana, a Nataša je osobi koja je slike prodala medijima poručila sledeće:

- Pogodilo me je kada su gole fotografije izašle u javnost. Znam ko ih je pustio u javnost, ali nisam mu odgovorila ništa. Neće debelo platiti, ovog puta kuća časti - kaže ona za “Alo!”.

Tokom života dešavali su joj se brojni usponi i padovi, a javnost ju je uvek dočekivala na nož, pa nas je zanimalo kada i zbog čega zaplače.

- Kada me emocija ponese, ne biram ni mesto ni vreme da zaplačem. Ne treba meni birtijska atmosfera da bih zaplakala - priča Nata i odmah dodaje šta je najviše povređuje.

- Povredi me kada shvatim da nema ljubavi, a to sam shvatila nedavno - kaže Bekvalčeva. Znala je da bude srećna i nesrećna, ali uvek je privlačila poglede muškaraca, pa su je nazivali i najpoželjnjom srpskom udavačom.

- Nikad nisam sebe gledala na taj način, da sam najpoželjnija srpska udavača. Sebe sam doživljavala kao ružnu kada nisam srećna i lepu kada sam srećna - ističe ona.

Dok poslednjih dana radi na novom singlu „Crta”, koji će u narednih nekoliko dana plasirati u javnost, otkriva zbog čega taj naziv.

- Naziv „Crta” je metaforičan. Ljudi će gledati na različite načine, izađi mi na crtu, podvuci crtu, šta je ispod, a šta iznad tvoje crte, gde je tvoja crta. Gde je linija preko koje nikada ne smeš da pređeš u životu. Razne stvari - priča Nataša, a na pitanje kada je muškarcima izlazila na crtu, odgovara:

- To bih radila da sam muškarce shvatala kao konukrenciju. Budući da sam ih shvatala kao prijatelje, nikada im nisam izlazila na crtu. Devojkama tek nisam - završila je pevačica.

(Alo)

KOMENTARI1
POŠALJITE PORUKU

Duso noja,

06.07.2017 12:34

Golo dupe se nikom ne pokazuje. Vill muskarci pogledqti i opipati kao u samoposluzi. Zena mora bit duvan u kojer vidim se zapakovano..

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.