Tuča na nastupu Šabana i Šerifa!

Dva nekrunisana kralja narodne muzike, Šaban Šaulić i Šerif Konjević, tokom vikenda koji je za nama nastupili su u jednom klubu u Austriji.

Zabava 03.07.2017 | 14:28
Tuča na nastupu Šabana i Šerifa!
Međutim, dobru atmosferu prekinula je tuča momaka koji su bili za jednim od separea, a obezbeđenje je istog momenta pevače odvelo u prostorije iza bine.

- Sve je krenulo po zlu kada je reč o ovom koncertu jer je za njihov nastup prodato svega 160 karata, zbog čega je gazda lokala Konjevića isplatio manje nego što je bilo ugovoreno - otkriva izvor za „express.ba“ i dodaje:

 Iako su menadžeri pokušavali da objasne gazdi da je trenutno mesec razmazana i da to najviše ima veze sa tim, Konjević je ostao kratkih rukava. Iako su i on i Šaban želeli da odustanu od nastupa zbog male posete, vlasnik kluba u Beču je tražio da ipak pevaju kako bi ispoštovao goste koji su došli. Prvi je izašao Šerif, otpevao je jedan kraći blok, a nakon njega i Šaban. Međutim, nakon treće pesme koju je Šaulić otpevao momci u jednom od separea su se potukli, a onda je nastao opšti haos jer se tuča proširila na čitav lokal. Jedan deo obezbeđenja pokušao je da smiri zavađene strane, među kojima su letele flaše, dok su dvojica momaka dotrčala do Šabana i Šerifa i sprovela ih u prostoriju iza bine kako ih neko u naletu besa ne bi povredio.

Izvor koji se zatekao na licu mesta kaže još i to da su pevači bili besni zbog čitave situacije.

(Alo)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Joja

03.07.2017 14:42

Dva nekrunisana kralja - 160 ulaznica-jah.

ODGOVORITE
Name

Christian Sweden

03.07.2017 18:48

2 otpatka starih vremena

Name

Greska

03.07.2017 22:27

Da kazu iskreno gdje su isli da pevaju pa da vidimo zasto nece Sabana i Seri...

Name

MILO TILO

05.07.2017 04:49

Pa pjevajte i dalje isilovcima...