Lakše je sada biti pjevačica

Pjevačica Dragana Mirković smatra da je danas zahvaljujući mnogobrojnim muzičkim takmičenjima mnogo lakše pjevačima da postanu zvezde i dobiju svojih pet minuta na televiziji.

Zabava 03.07.2017 | 09:23
Lakše je sada biti pjevačica
Dok ona smatra da svaki muzičar to treba da iskoristi, menadžeri diskoteka su joj odgovorili da je problem što sada svaka šuša može da profitira, a da pri tom ne zna da pjeva.

- Definitivno je sada mnogo lakše da pjevači budu na TV-u nego što je to ranije bilo. Ranije smo morali da budemo odabrani da bismo se pojavili na TV-u, u nekoj emisiji ili na festivalu - rekla je Dragana za emisiju „Ekskluzivno“, a onda su joj menadžeri raznih diskoteka odgovorili da to nije dobro.

- Danas svaka šuša može da dobije svojih pet minuta, iako ne zna da se ponaša i pjeva, a i previše ih je. Na terenu ne umeju da održe nastup.

(Alo)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

ma sve je isto Dragana, nemoj da se lažemo

03.07.2017 07:44

I prije ( kad je dragana počinjala) je bilo dovoljno samo da se mlada cura odvaži krenut od kuće, sa dozvolom roditelja, ili bez... da krene u nepoznato sa nekim "menadžerom", producentom, sviračem itd... da mu da u nekoj šumi, onako usput u autu..i eto je ..snimit će ploču uskoro, dobit garderobu, pojavit ce se na TV-u ! danas je isto tako.. samo što ih sada vode na jahte, skupe hotele itd... a ne u šumu, ili u garderobu nekog seoskog doma kulture, kao nekad..

ODGOVORITE
Name

ma i nije bas tako

03.07.2017 08:47

Prije je to bio mali krug. 7 tv stanica ili neka vise, ali Beograd, Sarajevo su bili glavni. Sad ima valjda 100 i vise tv stanica pa ne mogu svi na jahte. Danas je lako i za stare da propjevaju, ali se od toga vise ne moze zivjeti pa mnogi - muskarci i zene- zavrse u prostituciji. Ljudi zaboravljaju da i muskarci se bave s tim poslom i da je i njih neko 'preturao' do slave.

Name

burduš muzikant

03.07.2017 10:12

Ovo danas nema veze sa muzikom, to je izvlačenje para iz lakovjerne sirotinje, samo vi glasajte za svoje favorite, na kraju pobjednik dobije neku crkavicu i puno lažnih obećanja, samo organizatori profitiraju, nešto malo sponzori i telekom operateri. Nema od toga ništa, danas možeš snimitzi ploču samo ako imaš pare,, snimanje ploče u današnje vrijeme ne znači ništa. Najsmješnije mi je kada vidim u gradu neke plakate gostujućih pjevača, ono velikim slovima ime i prezime ili neki nadimak a u suštini se radi o nekom anonimusu .Dobra pjesma je danas velika rijetkost.

Name

Ozren

04.07.2017 18:15

Danas muzicki sljam zaradjuje puno novca zato sto im je publika sljam koje nazalost ima i previse.

ODGOVORITE