Jeremić sprema čudnu koaliciju

Predsednički kandidati na poslednjim izborima Vuk Jeremić i Boško Obradović uveliko razgovaraju o međusobnoj saradnji na predstojećim beogradskim izborima, saznaje "Blic".

Srbija 28.06.2017 | 11:20
Jeremić sprema čudnu koaliciju
Jeremić i Obradović su se od završetka izbora sastali nekoliko puta, a tokom minulog vikenda razgovarali su u jednom prestoničkom restoranu. Teme svih susreta odnosile su se na dalju saradnju Dveri i stranke koju Jeremić planira da osnuje na jesen.

- Jeremićeva ideja je da se za gradske izbore svi ujedine, bez obzira na ideološke i programske sličnosti ili razlike i da se na tim izborima zada prvi ozbiljan udarac Vučićevom režimu - navodi sagovornik "Blica" blizak predsedniku CIRSD-a.

Boško Obradović potvrđuje za "Blic" ove navode.

- Viđam se sa svim liderima opozicije koji nisu na Vučićevom platnom spisku. Tema je uvek kako sarađivati u borbi za fer i poštene izborne uslove i slobodu medija. Predizborne koalicije su nešto drugo. O tome ne odlučujem ja već Predsedništvo i Glavni odbor Dveri - kaže Obradović

Kako saznajemo, osim sa Obradovićem, Jeremić je nekoliko puta razgovarao i sa liderom DJB Sašom Radulovićem i predsednikom Pokreta slobodnih građana Sašom Jankovićem.

(Blic)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

дића

28.06.2017 11:56

Ови људи нису нормални шта им сада неваља само бучу нека се буче ако им сада неваља када им је ваљало и када ће ваљати

ODGOVORITE
Name

cris

28.06.2017 15:40

Po čemu ti zaključuješ da je narodu dobro? Po pinku,blicu,kuriru il rts-u?