Ma, kakva Španija, ode Semberac u Rusiju!

Zvezda prodala Ristića u Rusiju! Krasnodar dobija mladog univerzalca za 2. 000. 000 evra i 20 posto od narednog transfera.

Fudbal 28.06.2017 | 12:00
Ma, kakva Španija, ode Semberac u Rusiju!
Posle Srđana Plavšića Crvenu zvezdu napušta i Mihailo Ristić! Mladi reprezentativac Srbije karijeru neće nastaviti u Espanjolu kako se mesecima spekulisalo, već u ruskom Krasnodaru.

Ovu informaciju preneo je Blic, uz dodatak da će bogati ruski klub na račun Crvene zvezde uplatiti 2.000.000 evra. Takođe, Krasnodar se obavezao da Crvenoj zvezdi uplati 20 posto od narednog transfera mladog univerzalca.

Transfer bi danas trebalo da bude ozvaničen, a Ristić bi sa klubom koji je nekad vodio Slavoljub Muslin trebalo da potpiše petogodišnji ugovor.

Transfer Ristića na večerašnjoj sednici Skupštine je najavio Zvezdan Terzić.

„Ugovorili smo transfer Mihaila Ristića za dva miliona evra, ali taj novac se mora iskoristiti za plaćanje dospelih obaveza za dobijanje licence kao i za jačanje igračkog kadra. On nije ukalkulisan za vraćanje duga“, rekao je Terzić.

Za Crvenu zvezdu Mihailo Ristić je odigrao 78 utakmica i postigao sedam golova.

Krasnodar je vrlo ambiciozno ušao u prelazni rok. Prošle sezone zauzeli su četvrto mesto u ruskoj ligi i igraće u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar