''Noćni vukovi" ispraćeni na put

Članovi Moto kluba „Noćni vukovi" iz sedam slovenskih zemalja: Rusije, Slovačke, Srbije, Makedonije, Bugarske, Crne Gore i Republie Srpske, njih oko 150, ispraćeni su iz Brčkog na još jednu „Vidovdansku vožnju" koju u slavu i čast Vojske Republike Srpske, organizuje Sekcija ovog kluba za Republiku Srpsku.

Republika Srpska 27.06.2017 | 12:08
''Noćni vukovi" ispraćeni na put
„Naša manifestacija traje tri dana, a ovo je četvrta godina u nizu u kojoj se uvijek okupljamo da bi prisustvovali centralnoj proslavi Dana Vojske Republike Srpske. Naš motiv je, uz porodične vrijednosti, tradiciju i pravoslavnu vjeru, i trajan zadatak da radimo na ujedinjnju slovenskih naroda i čuvamo od zaborava našu braću koji su kroz vijekove i u novijoj istoriji branili slobodu i sve druge vrijednosti pravoslavlja", rekao je potpredsjednik Sekcije „Noćnih vukova" Republike Srpske, Goran Tadić.

Nakon polaganja vijenaca delegacija moto-klubova zemalja učesnica na Spomenik Srpskim braniocima, srećan put ka Bijeljini, Šekovićima, Sokocu, Palama i Ravnoj Romaniji, poželio je učesnicima „Vidovdanske vožnje"  gradonačelnik Brčkog Siniša Milić.

BN televizija

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

cuj to

27.06.2017 12:20

Pa odkad je rs drzava... kanite se corava posla ljudi:):):)

ODGOVORITE
Name

Kiki

27.06.2017 13:06

Pa nije to niko ni spomenio..ljudi se vozaju i deru pivu ko krava vodu. Znam ja trojicu koja su u Nocnim vukovima, sve trojica onako..dobri momci,furaj taj neki fazon-motori-vjera-piva. Jest da im se zene dosadjuju kod kuce dok se oni vozikaju naokolo.

Name

Moj

27.06.2017 18:14

Ko kaze da se dosadjuju, hehe...

Name

Srb

27.06.2017 20:05

Jeste li sva trojica iz federacije. Nemojte se javljati, neće vas primiti. Ne pripadate.