I Liverpul hoće Mbapea iako zna da nema šanse?!

Zanimljive informacije sa Ostrva.

Fudbal 28.06.2017 | 19:00
I Liverpul hoće Mbapea iako zna da nema šanse?!
I Liverpul se uključio u trku za tinejdžersku senzaciju iz Monaka Kilijana Mbapea iako su na Enfildu ubeđeni da francuski reprezentativac ne želi da se preseli u Englesku ovoga leta.

Crveni pomno prate situaciju i pridružili su se klubovima koji se interesuju za supertalentovanog napadača.

Podsetimo, trenutno Real Madrid prednjači u poteri za potpisom Kilijana Mbapea, a prema mnogim izvorima posao je već dogvoren za leto i biće jedan od svetskih rekorda.

Takođe, i Arsenal odnosno Pari Sen Žermen hoće supertalentovanog napadača.

Monako, pak, s druge strane, očajnički pokušava da ga zadrži u svoji mredovima, ali mu za sada to nikako ne polazi za rukom. Francuski mediji javljaju da je Mbape već odbio novi ugovor i povećanje plate od čak čak 900 odsto pošto su Keneževi imali želju da mu umesto dosadašnjih 18.000 evra nedeljno, uplaćuju čak 150.000.

Sjajni Mbape je u nedavno okončanoj sezoni postigao 26 golova i upisao osam asistencija, što je Monaku donelo titulu šampiona Francuske i plasman u polufinale Lige šampina.

Mbape je ujedno postao i najmlađi fudbaler koji je debitovao za seniorsku reprezentaciju Francuske kada je sa svega 18 godina, tri meseca i pet dana zaigrao protiv Luksemburga.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar