Udarna sedmica u Zvezdi...!

Mnogo toga dešavaće se narednih dana vezano za crveno-bijele. . .

Fudbal 26.06.2017 | 18:15
Udarna sedmica u Zvezdi...!
Predstojećih nekoliko dana biće izuzetno uzbudljivi za navijače FK Crvena zvezda.

U utorak će biti održana sjednica Skupštine, na kojoj se očekuje da glavna tema bude iznos ukupnog duga kluba. U srijedu će trener Vladan Milojević na konferenciji za medije najaviti utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. U četvrtak je na stadionu Rajko Mitić duel sa malteškom Florijanom i zvaničan početak sezone 2017/18.

U međuvremenu, gotovo svakodnevno, pričaće se o prelaznom roku, a narednih nedelju dana mogli bi biti ključni za realizaciju pojedinih transfera.

Kada su dolasci u pitanju, čekaju se odgovori Aleksandra Pešića, Milana Rodića, Gorana Čaušića, Nikole Vujadinovića, Marka Baše i Markinjosa. Navijači nestrpljivo čekaju i odluku Ričmonda Boaćija o potpisivanju novog ugovora, kao i povratak Gelora Kange treninzima poslije reprezentativnih obaveza i odmora (iako zbog crvenog kartona nema pravo nastupa u prvoj utakmici protiv Florijane).

Što se tiče odlazaka, Srđan Plavšić bi uskoro trebalo da parafira za Spartu iz Praga, Mihailo Ristić za Espanjol, a Džon Ruiz da krene put Turske. Postoji i ponuda Jang Bojsa za Slavoljuba Srnića, ali je veliko pitanje hoće li je crveno-bijeli prihvatiti i da li će to biti prije finiša ljetneg prelaznog roka.

Na izlaznim vratima su još Mičel Donald i Damijen Le Talek, mada za njih nisu stigle konkretne ponude, kao ni za Kangu, koji bi u slučaju zadovoljavajuće sume, takođe, mogao ovog ljeta da ode iz Zvezde.

Dakle, zanimljivi dani su pred nama kada je u pitanju FK Crvena zvezda.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar