Marijeva mama opet "bacila oko" na ''Delisijana''!

Pre nekoliko godina Džudi Mari, majka prvog tenisera sveta Endija, zagolicala je maštu teniske javnosti komentarima o Felisijanu Lopesu.

Tenis 28.06.2017 | 10:30
Marijeva mama opet "bacila oko" na ''Delisijana''!
Džudi je u više navrata spominjala kako joj je Španac, pored dvojice sinova, omiljeni igrač na ATP turu, da bi na "Tviteru" javno istupila zanimljivim objavama.

"Oooooooh Delisijano... Kao i uvek, sjajno izgledaš na terenu", napisala je 2011. godine, dodavši da izgleda kao starorimski bog.

Tada je krenula lavina komentara koja je u jednom trenutku zasmetala Endiju, govorio je da mu "dođe da povrati", i objasnio njihov prvi susret.

"Trenirali smo u Rimu pre turnira i moja majka je stajala sa strane. Bilo je zabavno jer je prethodno toliko 'tvitovala' o njemu. Tokom zagrevanja, viknuo sam mu: 'Feli, kada sednemo da popijemo vodu, hoćeš li da se slikaš sa mojom majkom, ona misli da si mnogo lep'. Potpuno je pocrvenela. 'Neću to da radim, neću to da radim', rekla je i odbila da se fotografiše", otkrio je Škot.

Više od pet godina kasnije njeno oduševljenje momkom iz Toleda nije splaslo, pa se posle trijumfa u Kvinsu opet oglasila na "Tviteru".

"Kralj Kvinsa", napisala je uz hešteg #deliciano.

Svetski mediji momentalno su nastavili priču sa početka decenije, podsećajući na njenu fascinaciju Lopesom, a ona je u jednoj emisiji ispričala novu anegdotu.

"Znam ga sedam godina, još kad je bio mlad jer su moji momci nekoliko godina mlađi. Dobra sam prijateljica sa Nemicom Andreom Petković i ona mi je jednom prilikom na 'Tviteru' poslala poruku: 'Pogađaj sa kim igram miks dubl na Vimbldonu'. Odgovorila sam joj: 'Nije valjda sa Felijem'. Ponudila mi je da ih treniram, ali sam morala da odbijem jer se momcima ne bi dopalo. 'Ponudili bismo ti 5% od novčane nagrade i fotografiju sa Felijem', poslala mi je, ali sam joj odgovorila da bih volela fotografiju sa novčanom nagradom i 5% Felisijana".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar