Nakon incidenta, umro u marici

Na tehno-zabavi koja je protekle noći održana na zeničkom izletištu Smetovi, došlo je do incidenta u kojem je nepoznati muškarac preminuo nakon narušavanja javnog reda i mira.

Bosna i Hercegovina 26.06.2017 | 13:09
Nakon incidenta, umro u marici
Prema riječima Aldine Ahmić, portparola Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, muškarac se sinoć suprotstavljao policijskim službenicima prilikom hapšenja, a nanio je i oštećenja vozilu hitne medicinske pomoći.

Zbog izazivanja incidenta, policajci su ga zatim priveli u maricu. Međutim, na putu do Policijske stanice Crkvice, muškarac je izgubio svijest i preminuo.

Ahmićeva otkriva da je muškarac čiji identitet još nije potvrđen preminuo najvjerovatnije zbog posljedica konzumiranja psihoaktivnih supstanci.

"Po nalogu tužioca tijelo preminulog je prevezeno u prosekturu Kantonalne bolnice Zenica, gdje će biti izvršena obdukcija, da bi bio utvrđen uzrok smrti", navodi se iz MUP-a ZDK.

Policija obavlja uviđaj na mjestu incidenta.

Izvor: Klix.ba

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Ravni Tabani

26.06.2017 12:12

Okliznuo se i udario glavom od pendrek.

ODGOVORITE
Name

Popovic

26.06.2017 12:27

KAKVA POLICIJA? PRVO UBIJU ČOVJEKA OD BATINA PA OBAVLJAJU PREGLEDE TOJEST OBDUKCIJU. I UVIJEK NALAZ U NJIHOVU KORIST. sigurno je tako nezreba niko da kaže da nije bilo.......

ODGOVORITE
Name

Ss

26.06.2017 16:01

"nasa" nesposobna i neobrazovana policija pocevsi od ministra pa do pozornika je tu samo kada nekoga treba da novcano sankcionisu. A edukacija, pomoc.... te rijeci ne postoje u njihovom rijecniku. Ako je vec bio pod dejstvom droge zar nije bilo logicno odvesti ga u bolnicu ili neuropsihijatriju, pruziti pomoc pa kada dodje sebi sankcionisati. Ali ne oni njega u pritvor "sve po PS".

ODGOVORITE
Name

Jasko

26.06.2017 17:45

Ako je umro od batinanja to se ne moze sakriti i ako ja mislim da su mu se pomjesale brzine. Natanko je svakakvih derivata.

Name

Gdje zivite vi

27.06.2017 07:24

Ako si dobto procitao vijest, a nisi, navedeno je da je narkoman polupao vozilo hitne pomoci! Ljudi ... kakvih sve huligana je izrodila ova nasa demokratija.. al svi ste pametni dok ne dirnu u vasu djecu, onda je opet kriva policija!!! Izadji u tri sata iza ponoci pa pogledaj kakva nam je omladina i sta radi, kako se ponasa!!!