Ivanišević: Novak peti favorit, Čilić i prije Marija!

Nekadašnji šampion Vimbldona Goran Ivanišević, napravio je svoju listu favorita, na kojoj je Marin Čilić ispred Novaka Đokovića i Endija Marija.

Tenis 27.06.2017 | 20:30
Ivanišević: Novak peti favorit, Čilić i prije Marija!
Bivši hrvatski igrač smatra da je Rafael Nadal kandidat broj jedan, zatim sledi Rodžer Federer, dok je na trećem mestu njegov sunarodnik, Marin Čilić.

"Igra veoma dobro na travi, a niko ne pričao njemu. Ima dobru igru, samo je pitanje kako će se nositi sa pritiskom, koji će postojati. Ukoliko nastavi da igra svoju igru, a to je agresivno, mislim da može da bude veoma opasan u Londonu", rekao je Ivanišević za Čilića.

Ivanišević se dotakao i Novaka Đokovića, koji je po njemu tek peti favorit za osvajanje, dok je četvrti Britanac Endi Mari.

"Staviću Novaka na peto mest. Ne igra više kao pre i ostaje nam da vidimo kako će se pripremiti i u kojoj će formi doći na Vimbldon", kazao je šampion najprestižnijeg Grend slema 2001. godine.

"Trenutno, Mari je četvrti favorit, jer je izgubio dosta na samopouzdanju. Ne udara lopticu dovoljno dobro i ne nalazi se u dobroj formi. Videćemo, kako će igrati na Vimldonu", dodao je Ivanišević.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar