Zvezdina ponuda za nesuđenog Partizanovog Brazilca!

300. 000 evra za pozajmicu + plata! Crveno-beli se nadaju da će uspeti da izdejstvuju dolazak ofanzivca Korintijansa Gabrijela Markinjosa.

Fudbal 25.06.2017 | 18:45
Zvezdina ponuda za nesuđenog Partizanovog Brazilca!
Jedan Brazilac je zadužio crveno-beli dres i debitovao u prijateljskom susretu sa Rudarom, drugi bi, pak, predstavlja istinsku bombu. Rukovodstvo Crvene zvezde namerava da ofanzivni deo ekipe pojača još jednim državljaninom najveže zemlje Južne Amerike. I to igračem koji ima mnogo jači CV od Rikardinja.

Odgovorni sa Marakane su bacili oko na krilnog vezistu i plejmejkera KorintijansaGabrijela Markinjosa. Reč je o momku koji je jedan od najboljih igrtača tamošnjeg šampionata i čije angažovanje predstavlja „skup sport“.

Inače, Gabrijel Markinjos je nesuđeni fudbaler Partizana, crno-beli su u leto 2015.godine ulagali velike napore do njegovog potpisa. Pregovori su išli u dobrom smeru, ali na kraju nisu finiširani. Tada je Markinjos bio član saudijskog Al Nasra, ali se vratio u domovinu i zablistao.

Prvo u Santosu, a poslednjih godinu dana u Korintijansu sa kojim ima ugovor do 2020.godine. Upravo ugovorna obaveza sa slavnim klubom iz Sao Paula predstavlja ozbiljnu prepreku u želji da se angažuje provereni kadar. Ipak u Južnoj Americi su ugovori relativna kategorija.

Žurnal piše da postoje indicije da bi Crvena zvezda mogla da angažuje Markinjosa na jednogodišnju pozajmicu i da bi za taj luksuz morala da plati 300.000 evra. Naravno, nešto više trebalo bi da izdvoji za njegovu godišnju platu.

Pored Korinitjansa Markinjos je beležio dobre igre u Internasionalu i Palmerirasu. Poseduje jako ozbiljan CV, a ono što je je dobro jeste činjenica da iza sebe ima kontinuitet igara. Dakle, ne bi došao u Beograd u zapuštenom stanju poput Pabla Moučea i Edsona.

Prošle godine je za Korintijans odigrao 27 prvenstvenih mečeva, postigao je pet golova i imao tri asistencije.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar