Partizan i Suma - novac je spreman!

Kreće još jedan napad crno-belih na Slovanovog vezistu, žele ga i Turci.

Fudbal 25.06.2017 | 12:45
Partizan i Suma - novac je spreman!
Nije mogao u januaru 2016, ni prošlog leta, nije došao ni zimus, odbijen je predlog i od pre dve sedmice, ali čelnici Partizana toliko su se zaljubili u igračke kvalitete Sejdube Sume da ne odustaju. Prema saznanjima MOZZART Sporta, crno-beli kreću u poslednji napad na ofanzivnog vezistu Slovana, koji bi mogao da predstavlja veliko pojačanje uoči početka kvalifikacija za Ligu šampiona.

U Humskoj 1 je našem portalu rečeno da novac za kupovinu ofanzivca iz Gvineje „nije problem“ i da su sredstva za njegovo dovođenje obezbeđena. Štaviše, iz tabora srpskog prvaka poručuju da eventualni dolazak Sume uopšte nije skopčan sa statusom Leonarda da Silve Soze i da bi, pod uslovom da dođe, 26-godišnji plejmejker igrao u paru sa Brazilcem.

Naravno, sve bi zavisilo od taktike Miroslava Đukića - pretpostavka je da bi Suma dejstvovao iza napadača, a Leonardo ostao levo krilo - međutim, taj plan još nije blizu realizacije. Ponajviše zbog toga što je Slovan, stiže aber iz Slovačke, u poodmaklim pregovorima sa jednim turskim klubom i da je spreman da proda svog najboljeg igrača.

Partizan, doduše, još ima šanse, jer je Sejduba Suma i dalje pod ugovorom sa Slovanom sa kojim već igra kontrolne utakmice u sklopu priprema za narednu sezonu. Zasad nema informacija koliko klub iz Bratislave traži na ime obeštećenja, mada valja podsetiti da je trener Ivan Vukomanović nedavno otkrio kako je gazda „odbijao ponude od 1.200.000 do 1.5000.000 evra“.

Partizan je u dosadašnjem toku prelaznog roka na jednogodišnju pozajmicu angažovao Danila Pantića (pod ugovorom sa Čelsijem), a postignut je i načelan dogovor saNemanjom Miletićem iz belgijskog Muskrona, koga sportski sektor vidi kao rešenje za poziciju štopera. Ako sve bude u redu, nekadašnji prvotimac kraljevačke Sloge, čačanskog Borca i Vojvodine potpisaće ugovor na tri godine.

Crno-beli se u nedelju sele za Sloveniju, gde će odraditi drugu fazu priprema za sledeću sezonu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar