Ima li kraja ovome?!

Donaruma otpušta Rajolu po Hamšikovom receptu?! Milan u sve boljoj poziciji!

Fudbal 25.06.2017 | 12:15
Ima li kraja ovome?!
Kada pomislimo da smo sve čuli i videli, pojavi se nova epizoda u telenoveli „Donaruma“. Sa novim zapletom. Ima li kraja ovoj sapunici?

Najnovije vesti iz Italije glase da bi Donaruma mogao da promeni menadžera?! I da bi Mino Rajola mogao da bude najveći gubitnik cele frke koja se digla oko statusa najtalentovanijeg golmana sveta. TV stanica Mediaset je večeras objavila da se porodica i menadžer sve više mimoilaze u stavovima i da je moguć prekid saradnje!

Minov rođak i najbliži saradnik Vinćenco Rajola je večeras otputovao u Krakov na EP za mlade reprezentacije kako bi gledao meč na kojem Donaruma brani za Italiju protiv Nemačke. Enco je inače jako blizak sa Donarumom i uglavnom se on bavio njegovom karijerom više od Mina. Posle utakmice će razgovarati sa golmanom kako bi saznao njegove konkretne želje i planove. Rajole su zabrinuti zbog dešavanja poslednjih dana i sve jasnijeg stava porodice da bi Điđo trebalo da ostane u Milanu.

Nedavna Montelina poseta porodičnoj kući Donarume je očigledno dala efekta. Trener Milana je ubedio porodicu da je Điđo centar projekta u Milanu i da ga svi u klubu vole. Ne zna se šta im je obećao, ali je od oca dobio usmeno priznanje da igrač želi da ostane u klubu. Čak se šuška da je porodica tražila da ugovor bude na tri umesto na pet godina što je Milan navodno prihvatio. To nikako ne odgovara Rajoli koji je u pregovorima sa Real Madridom...

Poznati menadžer je nervozan jer on i porodica imaju sve više nesuglasica oko nastavka Doanrumine karijere i poslao je svog rođaka i saradnika da od maldog golmana dobije jasan i precizan odgovor šta želi dalje. Ako Rajola nastavi da pritiska mladog golmana mimo volje porodice, spekuliše se da bi mogao da dobije otkaz jer Điđo i dalje više veruje porodici.

Rajolini klijenti poput Balotelija, Ibrahimovića, Pogbe ili Mhitarjana su uglavnom oduševljeni sa njim i obožavaju ga. Međutim, Marek Hamšik mu je dao otkaz kada ga je Rajola pritiskao da ode iz Napolija u Juventus. Slovak je izabrao da bude ljubimac Napoliatnaca umesto trofeja u Juventusu i zbog toga je morao da se reši Rajole.

Milan je spreman za nove pregovore i spreman je da čeka Donarumu do 3. jula kada počinju pripreme. Mladi golman ima pravo na odmor od dve nedelje od trenutka kada završi sa učešćem na EP u Poljskoj, što znači da ne mora da se pojavi na prvoj prozivci.

Telenovela se nastavlja...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar