Još jedan koji je "odjavio" Murinja zbog Kontea...!

Vezista Monaka doneo odluku gde želi da nastavi karijeru. Poput saigrača iz reprezentacije - i kod njega je najveću prevagu napravio trener.

Fudbal 25.06.2017 | 11:45
Još jedan koji je "odjavio" Murinja zbog Kontea...!
Antonio Konte je navijače prvo kupio harizmom, pa rezultatima, a izgleda da na sličan način deluje i kod fudbalera pošto beležimo već drugi slučaj od njegovog dolaska u Čelsi gde je on bio "tas na vagi" koji je doneo prevagu da na "Bridž" dođe fudbaler koji se dvoumi između dva kluba.

Prošlog leta to je bio Ngolo Kante koji je kazao da je razgovarao i sa Murinjom nakon Konteovog poziva, ali da je Italijan bio ubedljiviji, a sada je isti uticaj imao na još jednog Francuza.

Timue Bakajoko (22), defanzivni vezista Monaka, biće prvo letnje pojačanje Čelsija u ovom prelaznom roku pošto su se dva klupa dogovorila oko obeštećenja koje je približno 40 miliona evra, ali može i da naraste do čitavih 50 u slučaju aktiviranja "bonus klauzula".

Za ovog sjajnog igrača "kneževa" interesovanje je takođe pokazao Žoze Murinjo, odnosno Mančester junajted, a odlučio se za "plavce" prvenstveno zbog italijanskog menadžera.

I dok ga novopridošlice obožavaju - Konte ima problem sa Dijegom Kostom.

Šta će se desiti sa španskim napadačem i da li će njih dvojica izgladiti odnos biće poznato u narednim danima, a takođe očekuje se epilog između Nemanje Matića i "đavola".

Dolazak Bakajoka, i produžavanje ugovora sa Seskom Fabregasom, kao da su signal da će se Čelsi odreći srpskog veziste ovog leta i ako je bilo dileme da li će Matić i Kante igrati u paru, što na kraju jesu, malo je verovatno da će u rotaciju uskočiti i skupo plaćeni Bakajoko i čekati da se jedan od njih umori. Rastanak je stoga izvestan...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar