Letjele pare oko Dare Bubamare

Da kada Dara slavi, nema da fali, nego i preliva, dokaz su naše fotografije zabeležene na splavu, a na kojima se jasno vidi kako su Bubamara, Jovana Tipšin i Goga Sekulić okićene novčanicama od 500 evra!

Srbija 24.06.2017 | 21:08
Letjele pare oko Dare Bubamare
A kako je veče odmicalo, pilo se sve više alkohola, pa su apoeni rasli.

Iako se njen novi album „Biografija“ uveliko zavrteo, Dara je odlučila da okupi kolege i saradnike kako bi im se zahvalila na podršci, ali i kako bi ih dobro napila, za šta joj nije trebalo veliko umeće.



''Dara je na splav došla gliserom, dok je lepršava bela haljinica više otkrivala nego pokrivala. Odmah je počela da nazdravlja sa kolegama, pa ih je vrlo brzo i napila. Domaćica se u jednom trenutku latila mikrofona, a nepoznati čovek koji je sedeo tik do bine izvadio je ljubičastu novčanicu i dao je Dari. Usledilo je još nekoliko istih novčanica, a onda je na binu stala Goga.

Isti čovek je i nju kitio parama, a onda su mu se pridružili i ostali gosti. Ipak, čini mi se da je najbolje prošla Jovana Tipšin, koja je u jednom trenutku jedva držala mikrofon od gomile petstotki koje je imala u ruci'', kaže naš izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje:

''Goga je u jednom trenutku na mikrofon rekla: „Došla sam privatnim avionom, ali neću da vam kažem odakle mi pare za to”, i zasmejala se.



Iskoristili smo priliku da Daru pitamo da li hoće sada da nam otkrije ko je hrvatski biznismen sa kojim je u vezi, o čemu smo nedavno pisali, na šta nam je rekla:

''Srećna sam i zadovoljna, moje srce je ispunjeno. Ful mi je CD, ful emotivan život''.



Na Darinoj promociji bili su Indira Radić, Zorica Brunclik, Marina Visković, Stanija i mnogi drugi.

Izvor: Alo

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Turboskara

24.06.2017 19:53

Sta reci pa to nam je nivo farma big brader samo im je zmaj falio.

ODGOVORITE
Name

Dno dna

24.06.2017 20:32

Dno dna. Bljak. Fuj.

ODGOVORITE
Name

Zool

24.06.2017 20:52

Sve ce one to da vrate čovjeku nakon sto je to sve snimljeno i objavljeno.Ova jeftina reklama sluzi da se nalože paćenici kod kojih one nekada budu tezgarili pa kao ono one dobijaju ljubičaste pa eto sramota je dati ispod makar 100€.Seljancure neopjevane.

ODGOVORITE
Name

yugosloven

24.06.2017 23:18

MUZICAR SAM SVE JE PO DOGOVORU POSLE SE PO 500 EVRA VRATI

ODGOVORITE
Name

Rony

25.06.2017 04:44

Meni je ovo ispod svakog nivoa, naročito oba Bubamara. A ovi likovi sigurno ne daju svoje novce, dok se tako lako rastaju sa 500 Evra..

ODGOVORITE
Name

Muzicar

26.06.2017 05:49

Pouzdano znam da je Mala Dara frontalni kokuz...