Ramadani vraća Nastasića u Seriju A?!

Srpski reprezentativac bio sinoć tema razgovora.

Fudbal 25.06.2017 | 10:15
Ramadani vraća Nastasića u Seriju A?!
Poseta Falija Ramadanija Milanu je izazvala veliku pažnju na Apeninima. Moćni menadžer je obavio razgovore sa čelnicima Milana i Inetra, a jedan od tema je bio i mogući dolazak Matije Nastasića u Inter! Srbin bi mogao opet u Seriju A gde je nekada pružao sjajne partije u dresu Fiorentine…

Ramadani je sa Milanovim rukovodstvom pregovarao o dolasku njegovog klijenta NikoleKalinića iz Fiorentine, dok je sa Interovim sportskim direktorom Pjetrom Auzilijom pričao o tri teme među kojima je i Nastasić. Inter je takođe zainteresovan za Kalinića, pregovara se i prodaji Ivana Perišića kojeg takođe zastupa Ramadani, a Auzilio se raspitivao i pod kojim uslovima bi mogao da angažuje trećeg Ramadanijevog štićenika - Matiju Nastasića.

Italijani pamte sjajne igre Nastasića u Fiorentini posle kojih se prodao u Mančester Siti iz kojeg je kasnije otišao u Šalke. Srpski reprezentativac nije blistao u Bundesligi i čini se da bi mu “legao” povratak u Seriju A.

Interu je potreban štoper. Žele Slovaka Škrinijara iz Sampdorije, ali im Đenovljani traže čak 27.000.000 evra za momka koji trenutno blista na EP za mlade selekcije u Poljskoj. Zato se nadaju uspešnoj saradnji sa Ramadanijem povodom Nastasića. Ranije se spekulisalo da Srbin ima otkupnu klauzulu od 15.000.000 evra u Šalkeu, ali još nije poznato da li je ona istekla. Šalke bi verovatno pristao na pomenutu cenu, a ostaje da se vidi koliko su Nerazuri spremni da plate.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar